Voyo.ro se vede direct pe ecranul televizorului

Voyo.ro trece la un alt nivel. Incepand cu aceasta luna, abonatii Voyo.ro vor putea urmari produsele preferate direct pe televizor. Totul este posibil prin intermediul aplicatiei dedicate pentru Samsung Smart TV, aplicatie prin care utilizatorii au acces la filmele, serialele si emisiunile disponibile in abonamentul Voyo.ro.

Voyo.ro devine asadar un serviciu premium care depaseste prin aceasta facilitate sfera internetului clasic si anticipeaza viitorul consumului media.

Aplicatia Voyo.ro pentru Samsung se autoinstaleaza printr-un update al interfetei Smart Hub, update ce se initializezaza automat cand televizorul este conectat la internet si se acceseaza interfata Smart Hub. Pentru a accesa Voyo.ro, televizorul trebuie sa fie conectat la internet, prin wireless sau prin cablu. Odata descarcata aplicatia, produsele Voyo.ro se vor vedea oricand doreste abonatul, la un simplu “play”.

Samsung este astfel primul producator care aduce aplicatii locale pentru servicii video-on-demand direct pe ecranul mare al televizorului.Utilizatorii vor putea alege dintre sute de titluri, printre care blockbustere si seriale cunoscute, vor urmari in sistem simulcast si catch-up productiile locale ProTV sau episoade ale celor mai tari seriale romanesti de dupa revolutie, difuzate in avans fata de TV.

Abonamentul Voyo.ro include o oferta de 500 de filme, seriale, emisiuni, sport sau concerte. Oferta se imbunatateste saptamanal, iar pana la sfarsitul anului numarul de filme disponibile va creste la peste 1000 de titluri.

Parte a grupului ProTV, Voyo Gandeste liber! si lanseaza acest parteneriat cu liderul pietei connected TV din Romania, Samsung. Suntem bucurosi sa le spunem clientilor nostri Let’s Voyo! din Samsung Smart Hub”, a declarat Costi Mocanu, Senior Vice-President Head of Voyo.

„Lansarea aplicatiei Voyo.ro reprezinta un pas foarte important pentru noi, in angajamentul nostru de a aduce din ce in ce mai mult continut localizat relevant pentru utilizatorii din Romania pe platforma SMART TV,” a declarat Ana Maria Păsculescu, Product Manager AV in cadrul Samsung Electronics Romania. „Televizorul este, in primul rand, principala unealta de divertisment din caminele noastre, iar tehnologia SMART TV revolutioneaza modul in care accesam si interactionam cu acest continut. Voyo.ro ofera utilizatorilor de SMART TV o modalitate mult mai comoda de a viziona oricand un continut extrem de divers, de inalta calitate, direct pe ecranul televizorului, doar cu ajutorul unei conexiuni la Internet.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.