George Vintila participa la Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop de la Paltinis

Dj-ul George Vintila (pe care ascultatorii ProFM il aud de luni pana vineri, de la 10.00 la 13.00) se pregateste de o cursa alaturi de Avia Motors/Alto Syncro pe faimosul traseu de la Paltinis (Sibiu), unde isi dovedeste inca o data calitatile de pilot si isi potoleste dorinta de adrenalina.

Etapele 13 si 14 ale Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, pentru care DJ-ul ProFM se antreneaza, vor avea loc in weekendul 21-23 septembrie pe drumul de urcare spre Paltinis, un traseu spectaculos si binecunoscut pasionatilor de motorsport si nu numai. Timp de 2 zile, vineri si duminica, George isi va testa limitele, concurand cu o noua masina: o Skoda Fabia RS TDI de aproximativ 170 cp pregatita in atelierele Avia Motors. Dj-ul ProFM, care a trait prima experienta de acest gen in 2003, marturiseste ca de aceasta data va avea loc si o premiera, pentru ca nu a mai mers pina acum la curse cu masina cu motor diesel.

„Ma bucur enorm ca am ocazia sa traiesc inca o super experienta ca pilot in Campionatul National de Viteza in Coasta, dupa cea din 2011. Am testat masina, m-am antrenat pe ea si inca ma mir de cuplul imens pe care il dezvolta. E o super provocare, asteptarile ei de la mine sunt mari, e clar :). O sa dau tot! Sa fiti acolo, am nevoie de strigatele voastre de incurajare la start!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.