VIDEO Vocea Romaniei: Cine i-a smuls lacrimi Loredanei

CC1K3044-300x200Emisiunea „Vocea României” a revenit sâmbătă la Pro TV, cu un nou sezon, al treilea, prima ediţie a audiţiilor pe nevăzute fiind una plină de emoţii şi chiar de lacrimi, noteaza Mediafax.

Anonimi şi artişti consacraţi, din România, Republica Moldova, Serbia şi chiar Emiratele Arabe Unite, concurenţi dornici să îşi îndeplinească visul prin muzică, au intrat în competiţia supremă a vocilor, la Pro Tv. Câştigatorul titlului de Vocea României va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, precum şi a unui contract cu Universal Records pentru un an de zile.

Julie Mayaya, Vocea României din cel de-al doilea sezon, şi Vizi Imre, Tibi Scobiola şi Cristi Nistor, finaliştii care au făcut senzaţie în sezonul trecut, le-au pregătit telespectatorilor o surpriză şi au cântat în deschiderea show-ului de sâmbătă seară.

Primul care a urcat pe scenă a fost Bogdan Olaru, solist Trupa Veche, care a cantat „Help”. Pentru el s-au întors Horia Brenciu şi Marius Moga, ultimul fiind cel ales de concurent pentru a-i fi antrenor.

Vezi aici cum a cantat Ana Maria Mirica

Ana Maria Mirica a făcut să se întoarcă toate scaunele şi l-a facut pe Smiley sa exclame: „Mamă, ce aparitie!”.

Unul dintre cele mai emoţionante momente de la „Vocea Romaniei” l-a avut ca protagonist pe cântăreţul Aurel Niamtu, care a fost cel mai varstnic concurent al serii şi care a cântat melodia „Blestem” a Mariei Tănase. Loredana a plâns după ce l-a auzit cantand, iar Smiley şi Moga s-au abţinut cu greu.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.