Monica Dascalu va invata sa piloteze avioane ultrausoare: „Vreau sa vad cum e dincolo de nori”

IMG_1571Monica Dascalu se pregateste pentru o toamna foarte plina de evenimente si foarte frumoasa, dupa cum spune chiar ea. Vedeta va incepe cursurile anului 2 ale Masterului in Evaluarea, consilierea si terapia copilului, cuplului si a familiei din cadrul Universitatii Bucuresti, experienta pe care o va folosi din plin si in noul sezon al emisiunii sale, la ProTv International.

In plus, prezentatoarea Stirilor ProTv de la ora 17.00 si a emisiunii Weekend cu Monica Dascalu care din 5 octombrie, de la ora 17.30 va aduce invitati noi romanilor din afara tarii, vrea sa se inscrie si la o scoala de pilotaj.

Toamna are o provocare si pentru mine, si recunosc  ca  imi adun tot curajul si mi-am pus in gand sa vad cum e dincolo de nori. Imi doresc foarte mult sa ma inscriu la cursuri de zbor la  scoala de pilotaj pentru  avioane ultrausoare. Stiu ca este un proces indelungat, care presupune rabdare si multa perseverenta, dar stiu ca intr-o zi  imi voi indeplini si acest vis, spune Monica.

Celor care au ales sa traiasca dincolo de hotarele tarii si care asteapta intalnirile din fiecare weekend cu ea, vedeta ProTv International le transmite ca in aces sezon vor avea cateva noutati.

Emisiunea Weekend cu Monica Dascalu imbraca haine noi, de sarbatoare, intr-un cadru nou, foarte primitor. Ne vom distra mai mult, fiindca intalnirile vor fi condimentate cu surprize. Va dezvalui una dintre ele – imi plac testele creative, care ne permit sa ne jucam si sa ne cunoastem mai bine si voi incerca sa vad ce talente ascunse au invitatii, ce preferinte au la diverse capitole, prin astfel de teste. Asadar, nu trebuie sa pierdeti intalnirea cu mine in fiecare sambata si duminica la ProTv International, de la ora 17.30!, incheie vedeta.

Primii invitati ai sai vor fi Andreea si Cabral Ibacka, sambata, iar duminica Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Madalina Anea, Paul Diaconescu vin sa le povesteasca romanilor din afara tarii detalii despre serialul Ingeri pierduti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.