Antonia a venit la Live@6 cu George Vintila insotita de catelul ei, un pui de bulldog

_DSC7355_0039

George Vintila a incheiat prima saptamana a emisiunii Live@6 pe care o prezinta din aceasta toamna la MTV cu o invitata binecunoscuta a muzicii romanesti.

Dupa Loredana, Cornel Ilie, Andra cu Whats Up si Corina, vineri, de la ora 18.00, a fost randul Antoniei pentru o vizita live in platoul MTV Romania. Artista a vorbit despre nominalizarea la Best Romanian Act dar si despre faptul ca nu va poza niciodata in revistele pentru barbati, chiar daca e multumita de corpul ei.

Oana Tache, responsabila la Live@6 cu noutatile online si comunicarea virtuala cu telespectatorii emisiunii, i-a facut cadou Antoniei un tricou cu MTV, dupa ce artista i-a dat la randul ei Vj-itei MTV unul din colectia vestimentara pe care a lansat-o.
Fanii cataretei au aflat din intrebarile puse de George Vintila ca ea a terminat scoala de muzicaIMG_2415 in SUA, a cantat intr-un cor si a facut si modelling.

Antonia a povestit si despre fetita ei, Maia, care stie foarte bine italiana, asa ca vorbeste cu ea in engleza si romana pentru a o invata la fel de bine si aceste limbi. George nu a ratat ocazia si a intrebat-o pe Antonia ce mancare prefera Alex Velea si ea a raspuns ca, din cate stie, puiul.

Dupa emisiune, ea l-a prezentat lui George si Oanei pe catelul ei, pe care il are de putin timp, un pui de bulldog negru.
Luni, George Vintila ii asteapta la Live@6 pe telespectatorii MTV care nu trebuie sa rateze intalnirea cu Smiley, de la ora 18.00.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.