Vedetele şi-au ales finaliştii, la “Mi-s băiatul de la ţară”

După lungi căutări prin ţară, vedetele acestui sezon “Mi-s băiatul de la ţară” şi-au ales finaliştii.

Cristi, alesul Mariei Cârneci, Florin, opţiunea Alinei Crişan, Mădălin, reprezentantul lui Connect-R, Adi, alegerea Danei Săvuică, Robert, cel ales de Cornel Păsat şi Alex, preferatul Andei Adam, intră de acum într-un dur cantonament la Bucureşti, în care vor învăţa lucruri noi şi vor trece prin probe grele, pregătite chiar de vedetele care i-au selectat.

Prima săptămână de cantonament se anunţă dificilă, pentru că băieţii vor încerca să facă faţă antrenamentelor de la sală. Vor descoperi că la capitolul dans nu stau chiar atăt de bine cum credeau şi vor da de un Cornel Pasat foarte dur, care le va critica orice mişcare. Anda Adam le va pregati şi ea o proba dură. Băieţii vor fi nevoiţi să devină pentru o zi pompieri şi vor descoperi pe propria piele cu câtă sudoare se practică această meserie. Maria Cârneci ii va pune şi ea în dificultate, pregatindu-le o proba cu cantec.

Mai multe despre cum s-a desfăşurat prima saptamână de cantonament – la “Mi-s băiatul de la ţară”, vineri, 2 noiembrie, de la ora 20.30, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.