Pavel Bartos concureaza la “Vocea Romaniei”

• In competitie vor intra Dalma Kovacs si Elena Vasile, membra trupei Electric Fance

Marti, 30 octombrie, incepand cu ora 20.15, ProTV difuzeaza ultima editie a “Auditiilor pe nevazute” de la ”Vocea Romaniei”. Echipele vor fi completate, astfel incat fiecare antrenor va avea cate 14 elevi. In urmatoarea editie, cea a “Confruntarilor”, antrenorii vor stabili duete in cadrul echipelor lor, urmand ca in urma fiecarui duel vocal sa fie eliminat unul dintre ei. La final, din cei 7 ramasi, doi vor intra la “Cantecul decisiv”, urmand ca echipa de “live-uri” a fiecarui antrenor sa fie formata din 6 membri.

Ultima editie a “Auditiilor pe nevazute” e plina de surprize. Pe scena de la “Vocea Romaniei” va urca insusi prezentatorul show-ului, Pavel Bartos. Telespectatorii vor afla daca a reusit sau nu sa intoarca vreun scaun si ce piesa a ales sa cante marti, de la ora 20.15.

In competitie va intra si Dalma Kovacs, pe care telespectatorii o stiu din show-ul “Land of Jokes”, de la ProTV. Dalma a venit cu un sustinator…special: un Golden Retreiver, care a insotit-o chiar si pe scena. Tot in editia din 30 octombrie, participa si Elena Vasile, membra trupei Electric Fance, cei care au facut furori editia trecuta la selectia nationala “Eurovision”.

Cea de-a sasea editie a “Auditiilor pe nevazute” se anunta una plina de emotii, surprize, tensiune si nelipsitele discutii intre antrenori.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.