Trupa Sistem la Cerbul de Aur: Playback-ul a fost o soluţie de compromis

Anca Lupeş, managerul trupei Sistem, formaţie pe care Marian Ionescu de la Direcţia 5 a acuzat-o că a făcut playback la Festivalul Cerbul de Aur, a declarat pentru Mediafax că playback-ul a fost o soluţie de compromis, „cea mai sigură”.
Pentru programul pe care l-au avut de făcut la Cerbul de Aur, varianta de playback a fost cea mai sigură „, a declarat Anca Lupeş

Împreună cu TVR ne-am gândit că pentru deschidere aşa ar fi cel mai bine – să nu înşirăm foarte multe cabluri„, a mai spus Lupeş, explicând că, după recitalul trupei Sistem, scena festivalului trebuie eliberată în doar două minute. „ Nu mai e un secret pentru nimeni că Sistem ştie să cânte live, a fost o soluţie de compromis acceptată„, a subliniat ea.

În ceea ce priveşte acuzaţiile celor de la Direcţia 5, Lupeş a spus că aceştia au de mult timp ceva împotriva celor de la Sistem. „Fiindcă Marian Ionescu are o vendetă personală cu Sistem şi nu pierde nicio ocazie să se lege de trupă (…). Sunt convinsă că şi Direcţia 5 a făcut playback când a fost nevoie„, a mai spus Lupeş.

Membrii formaţiei Direcţia 5 i-au acuzat, vineri, într-o conferinţă de presă, pe membrii formaţiei Sistem că au făcut playback şi nu au cântat live pe scena Cerbului de Aur de la Braşov.

Este foarte uşor să îţi aduci un calculator, să pui un CD şi tu numai să te faci că baţi în nişte butoaie. Totul a fost playback„, a declarat Marian Ionescu, liderul Direcţiei 5.

Este important ca ceea ce faci să nu fie aşa… de păcăleală şi în culori. A fost prea mare păcăleala şi prea multe culorile„, a adăugat acesta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.