Ion Cristoiu va avea editorial in „Adevarul”


Ion Cristoiu se alătură, începând cu 7 septembrie, echipei de comentatori a ziarului Adevărul, pentru o rubrică săptămânală, jurnalistul precizând pentru Mediafax că nu renunţă la editorialul său din Jurnalul Naţional.

Voi colabora cu Adevărul începând cu 7 septembrie. Dar va fi un text de două file, eseuri – ce pot fi cuprinse, eventual, într-o carte – despre morală, filosofie şi, cel mai probabil, istorie. În niciun caz nu voi face comentarii sau analize pe politică sau pe actualitate. Asta a fost una din condiţii„, a declarat Cristoiu pentru Mediafax. „Mă regăsesc la Adevărul mai degrabă în postura de scriitor, filosof sau publicist„, a adăugat acesta.

Referitor la colaborarea cu Jurnalul Naţional, unde are un editorial, jurnalistul a declarat: „Voi continua şi cu Jurnalul Naţional, la ei o să scriu pe actualitate şi politică„.

În afară de Jurnalul Naţional şi Adevărul, Ion Cristoiu mai are o colaborare cu gratuitul Ring, care a început la 1 septembrie.

Vorbind despre motivarea acestei decizii, publicitul a precizat că publicul ziarului Ring l-a determinat să înceapă această colaborare.

Nu am semnat niciun contract. O să fie o colaborare câtă vreme o să fie în avantaj pentru mine. Motivarea alegerii: orientarea ziarului şi publicul. E un public la care eu nu am prea avut acces. E ceva nou, pentru că trebuie să mă adresez, prin temele şi problemele abordate, unui altfel de public, unui public mai puţin preocupat de politică şi cu atât mai puţin interesat de analiza politică„, a subliniat Cristoiu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.