“Trasnitul” Constantin Zamfirescu si-a petrecut Pastele la Alba-Iulia

“Este al saselea an in care am mers la Alba-Iulia cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Nobletea orasului si bunavointa oamenilor de aici ma fac sa revin in fiecare an”, spune Constantin Zamfirescu, alias Gogoase.

“De Paste, ne-am facut un obicei sa fim in inima Ardealului. Anul acesta am fost la Manastirea Sf. Ioan Botezatorul, unde, intr-un cadru rustic, auster, dar autentic, am trait reale clipe de impacare. Aici parca toate raman neschimbate, nealterate. Cand vremea rece ne-a dat un ragaz si soarele a luminat zona, am plecat in pelerinaj la mormantul parintelui Arsenie Boca. Manastirea Prislop, unde acesta a slujit, e asezata la poalele Muntilor Parang si Prislop, iar locurile sunt mirifice”.

Urmatoarea oprire a fost in Hunedoara, la Castelul lui Matei Corvin. “Faceti un drum, cat mai aveti unde, si vizitati, atingeti si simtiti farama de istorie ce inca se mai inalta in Hunedoara! Merita!”, spune Constantin. “Trasnitul” si-a propus sa viziteze si Bucovina. “Avem atatea de vazut, incat realizez ca nu-mi ajung vacantele sa-mi stiu Romania ca-n palma”.

Pe Constantin Zamfirescu il puteti urmari in fiecare saptamana, de luni pana joi, la ora 22.15, la “Trasnitii”, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.