“Romanii au talent”: Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession au ajuns in finala

In cea de-a treia semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent”, s-a dansat din nou “dansul audientei”, iar cifrele inregistrate de ProTv vineri seara au fost pe masura. ProTv nu a avut rival pe nici un segment de public.

Asa se face ca cea de-a treia semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent” a reusit in mintutul de aur de la 21.14 sa inregistreze 26,3 puncte de rating si o cota de piata de 48,1%, adunind in fata micilor ecrane peste 5 milioane de romani.
La fel de impresionante sint si audientele medii inregistrate pe toata durata emisiunii (20.29-00.04). Astel, pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTV obtinea o audienta medie de 18,4 puncte de rating si o cota de piata de 42,2%, in timp ce Antena 1 obtinea doar 4,6 puncte de rating si 10,5% cota de piata.
Si pe intreg publicul din mediul urban, emisiunea “Romanii au talent” a inregistrat 18,2 puncte de rating si o cota de piata de 37,5%, fiind urmarita pe tot parcursul emisiunii de aproape 2 milioane de telespectatori, in timp ce Antena 1 obtinea doar 4,5 puncte de rating si 9,2% cota de piata.
La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTv inregistra pe toata durata emisiunii o audienta medie de 17,9 puncte de rating si 37,7% cota de piata, emisiunea fiind urmarita pe tot parcursul ei de aproape 3 milioane si jumatate de telespectatori, urmat fiind de Antena 1 cu 3,7 puncte de rating si 7,8% cota de piata.

Pot oamenii sa influenteze sau sa citeasca gindurile semenilor lor? Daca a reusit acest lucru sau pur si simplu a fost libera alegere a celor care l-au votat nici nu mai conteaza pentru mentalistul Cristian Gog, care a impresionat cu momentul prezentat vineri seara la “Romanii au talent” si a reusit sa se clasese astfel pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor ProTv. Pentru unii „a fost inspaimintator”, pentru altii fantastic, iar Andra l-a numit noul erou al iluzionismului romanesc. Andi nu s-a putut decide daca sa-l numeasca “magic sau magnific”. Oricare au fost comentariile, un lucru a fost cert: Cristian Gog a primit admiratia, dar si voturile telespectatorilor.

Seara de vineri, 20 aprilie, a fost una buna si pentru cei 3 jurati de la “Romanii au talent”, care le-au multumit telespectatorilor ca nu i-au pus in situatii foarte dificile, cum ar fi fost aceea de a alege intre Cristian Gog si Trio Zamfirescu. Daca s-ar fi intimplat asa, cei trei ar fi fost nevoiti sa ia o decizie practic imposibil de luat. Juratii au fost foarte fericiti ca alegerea telespectatorilor a coincis cu alegerile lor, astfel ca, pe locul al doilea si implicit in marea finala din 11 mai au fost trimisi si Trio Zamfirescu, care au oferit un moment indelung aplaudat in picioare de juriu si public. “Imi doresc sa vad o confruntare in finala intre Cristian Gog si voi”, a spus Andi Moisescu, lucru care ar putea deveni posibil avind in vedere ca ambele numere se afla acum pe lista finalistilor.

Lupta pentru locul al treilea s-a dat intre Roqfellaz si BarSession, iar cea care a trebuit sa ia decizia finala a fost Andra. Desi in timpul emisiunii Andi Moisescu a fost de acord cu Mihai Petre ca dansatorii de la Roqfellaz sint foarte buni si merita sa mearga mai depare, totusi votul sau final a mers care BarSession. Cele doua voturi obtinute de la Andi si Andra de indeminaticii barmani de la BarSession le-au deschis drumul catre premiul cel mare de 120.000 de euro si multrivnitul titlu de cel mai talentat roman.


Desi a prezentat un numar spectaculos de acrobatie cu bicicleta, Bogdan Balmus s-a ales doar cu aplauzele publicului si un numar insuficient de voturi pentru a putea trece mai departe. La fel de emotionant a fost si momentul Tatianei Fecioru, care a impresionat prin faptul ca a reusit sa aduca multe elemente noi in numar sau fata de ceea ce a prezentat in preselectii, lucru pentru care a fost foarte apreciata.

Chiar daca nu au trecut mai departe, Floris Bistrita au oferit un moment de sincronizare perfecta, iar Minestrone Band au prezentat un spectacol inedit. La rindul lui, Raoul Alexandru Sipos a reusit ceea ce Andra a vazut doar in filme, pronuntind cu o repeziciune greu de imaginat fraze intregi in limba engleza, totul pe acorduri muzicale alerte, iar Tomer Weissbuch a cucerit prin carisma si starea de bine pe care a reusit sa o transmita. Foarte buni au fost si Wushu, luptatorii de arte martiale care au imbinat disciplina si controlul cu eleganta, dar si Silviu Pasca & Friends.

In final, pe scena de la “Romanii au talent” au urcat baletul Edi Stancu, Natalia si Aliona Dumitru, dar si talentatul beatboxer Cosmin Agache.“Esti un fenoment”, i-a spus emotionat Andi Moisescu lui Cosmin Agache, in timp ce-l imbratisa cu putere pe tinarul de 15 ani care a facut din nou spectacol pe scena care l-a consacrat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.