Ştefan Bănică a dat-o pe Antena 1. Va fi jurat la X Factor. Ce spune de asta Banciu VIDEO

Ştefan Bănică a dat-o pe Antena 1. Va fi jurat la X Factor. Ce spune de asta BanciuÎncă o vedetă părăseşte Pro TV, Pro-hemoragia continuă.

De data aceasta, este vorba despre Ştefan Bănică Jr., solistul de rock ‘n roll.

El va fi jurat la emisiunea X-Factor, în noul sezon, al patrulea. Ceilalţi uuraţi încă nu au fost anunţaţi, Bănică este primul.

Ştefan Bănică pentru Observator:

Am ales Antena 1 pentru că este o televiziune pe care o văd că evoluează și realizează performanță, a ajuns un reper în materie de divertisment, iar drumul ei ascendent corespunde cu drumul meu în carieră. Antena 1 mi-a propus să fac parte din juriul X Factor.

Vorbim de o super producție, care are succes și în afară, și în România. Este o mare provocare și sper să fie de bun augur. (…) Rolul meu de jurat este o mare provocare. Vreau să văd tineri talentați cărora li se oferă o șansă, iar aceasta emisiune le poate împlini visul.

Bănică Jr. ar urma să câştige pentru fiecare ediţie a show-ului de televiziune 3.000 de euro. Suma a fost stabilită de părţi după negocieri dure. Aflăm însă că solistul este la cuţite cu Mircea Badea.

Ca şi cu rivalul media al acestuia, Radu Banciu. Iată ce a spus Banciu în emisiunea sa despre noul contract al lui Ştefan Bănică:

El s-a ghidat toata viața lui după un singur pricipiu: că trebuie să snopești, aaa să nu faci compromisuri în carieră. De exemplu să o bați până la capăt, nu să-i dai doar două palme.

Adică să ai o singură idee în viață și să te ghidezi după ea până la sfârșit. (…) Lasă că o să vezi tu când o să te rupă pe tine în bătaie Pro TV cu un show similar

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.