Spice Girls ar putea canta din nou impreuna

Geri Halliwell, fostă membră a trupei britanice Spice Girls, a confirmat că, alături de fostele sale colege de formaţie, discută despre posibilitatea unei reveniri pe scenă, informează femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Cântăreaţa a declarat că celelalte membre ale trupei – Victoria Beckham, Mel B, Emma Bunton şi Mel C – se gândesc să se reunească din nou.

În primul rând suntem prietene. Evident, muzica şi cariera au evoluat prin prisma acestei prietenii, cred eu (…). Întotdeauna discutăm împreună planuri creative. Acum, să fiu sinceră, strângem informaţii cu privire la posibilitatea unei reuniri, dar nu vreau… atunci când am un plan pe rol, nu vreau să-l împărtăşesc cu restul lumii„, a declarat ea într-o emisiune la un post tv britanic.

Comentariul lui Geri vine la doar câteva zile după ce aceasta a fost surprinsă luând cina alături de Emma, Mel B şi Mel C, fostele sale colege de trupă.

Mel B, la rândul său, a alimentat zvonurile, postând pe contul său de Twitter următorul mesaj: „Spice Girls, pe stadioane? Am luat cina cu minunatele mele Emma şi Geri. Le iubesc atât de mult„.

Victoria Beckham a fost singura care a lipsit de la întâlnire, ea fiind ocupată cu promovarea colecţiei de primăvară/vară a liniei sale de îmbrăcăminte în timpul Săptămânii Modei de la New York.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, „Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlesmaniei, „Girl Power”. În cinci ani de existenţă, trupa a vândut 55 de milioane de albume.

Trupa s-a destrămat în februarie 2001, după ce, pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase au lansat un al treilea album în 2000, „Forever”, dar nu au mai avut foarte mare succes.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, în care au plecat în turneul „Return of the Spice Girls”, care s-a bucurat de un enorm succes.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.