Michael Jackson îl admira pe Hitler şi ar fi vrut să aibă o relaţie cu Prinţesa Diana

Michael Jackson îl admira pe Hitler şi ar fi vrut să aibă o relaţie cu Prinţesa Diana, fiind convins că Madonna e îndrăgostită de el şi gealoasă pe succesul său, potrivit unor înregistrări recent date publicităţii, informează Daily Mail, citat de Mediafax.

Michael Jackson a făcut aceste declaraţii în cele peste 30 de ore de interviuri pe care le-a înregistrat împreună cu rabinul Shamuely Boteach.

Jackson a vorbit în respectivele interviuri despre admiraţia sa faţă de Hitler, exprimându-şi convingerea că l-ar fi putut reabilita pe liderul nazist dacă ar fi petrecut o oră singur cu acesta.

Hitler era un orator genial. Pentru a face atât de mulţi oameni să se schimbe şi să urască, trebuia să fie un bun actor, ceea ce şi era„, spunea Jackson, în înregistrările descoperite.

Întrebat dacă ar fi avut capacitatea de a-l face pe Hitler să îşi schimbe modul de a fi, Jackson a răspuns pozitiv.

Clar ştiu că aş fi putut. Trebuie să îi ajuţi, să le oferi terapie, să îi faci să conştientizeze că, în viaţa lor, ceva, undeva a luat-o într-o direcţie greşită„, a spus cântăreţul.

Cântăreţul i-a spus rabinului cum se certa cu prima lui soţie, Lisa Marie Presley, care îl făcea „idiot” pentru că vroia să îi viziteze pe Robert Thompson şi Jon Venables la închisoare, după ce aceştia asasinaseră, în 1993, un copil în vârstă de doi ani.

I-am spus (lui Lisa Marie – n.r.): Cum îndrăzneşti să spui asta? Pariez că dacă le-ai urmări viaţa ai vedea că nu au avut părinţi, nu au avut parte de dragoste şi pe nimeni care să îi îmbrăţişeze, să îi privească în ochi şi să le spună «Te iubesc»„, spunea Michael, în cadrul interviurilor.

Ar fi meritat acest lucru, chiar dacă urmau să se transforme în criminali. Vreau să le spun că îi iubesc şi să îi strâng în braţe„, preciza cântăreţul.

Interviurile sunt publicate într-o nouă carte – „The Michael Jackson Tapes” – care a fost lansată pe piaţă în Statele Unite şi online sâmbătă.

Rabinul Boteach, care lucra la Universitatea Oxford, l-a întâlnit pe Jackson prin intermediul unui prieten comun, Uri Geller, şi a realizat înregistrările la ferma Neverland.

Vorbind despre femeile pe care le-a iubit, Jackson a admis că şi-a dorit în secret să se întâlnească cu Prinţesa Diana, însă nu a avut curajul să îi ceară acest lucru.

Citeste totul aici

4 thoughts on “Michael Jackson îl admira pe Hitler şi ar fi vrut să aibă o relaţie cu Prinţesa Diana

 1. Se poate vedea clar in privirile lor ceva… o atractie!
  Pacat ca nu au avut curajul nici unul sa faca primul pas!

  Apropo de asta imi imaginam, cum as fi vrut sa fie o conversatie secreta intre ei:
  Diana: Ce ai zice daca te-as invita la un ceai?
  Michael: Hmmm!… As zice ca ai fi facut acelasi lucru la care eu m-am gandit! As zice ca esti mult mai curajoasa decat mine!
  Diana: Ohh!…Fabulos! Atunci…?

 2. Cum sa il adore pe Hitler, daca spunea ca acelasi Hitler avea nevoie de o terapie?
  Cum sa il admire daca ar fi vrut sa-l faca pe Hitler sa constientizeze ca a luato pe cai gresite?
  Lui Michael i se parea doar IMPRESIONANT modul in care Hitler reusea sa MANIPULEZE LUMEA.
  Daca Michael avea mila de cei doi mici asasini si vroia sa ii imbratiseze, fiind convins ca acel „va iubesc”, de care nu au avut parte, le va vindeca sufletul, asta inseamna ca ii admira si pe ei? sau asasini in general?
  Michael a avut un suflet de diamant!
  El a iubit neconditionat pe toata lumea si ar fi vrut sa ii ajute pe toti, caci era convins ca dragostea era medicina tuturor sufletelor si avea dreptete…
  Dar fiind foarte sincer si avand incredere in oameni, el a fost nevoit mereu sa dezminta astfel de declaratii care au fost interpretate intotdeauna dupa gustul tuturot reporterilor si jurnalistilor, ca in cazul de mai sus.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.