Gheorghe Stefan: “Politica nu-i de mine!”

• Pe 22 aprilie, la ”Dupa 20 de ani”, Pro TV

Primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a fost invitatul lui Cristian Leonte in editia din 22 aprilie a emisiunii “Dupa 20 de ani”, difuzata de Pro Tv de la ora 10.00. Politica, administratie, despre viitor, asa cum se vede din Piatra Neamt si bineinteles fotbal – acestea au fost cateva dintre subiectele dezvoltate de jurnalistii Claudiu Pandaru (redactor-sef Gandul.info) si Cristian Hostiuc (director editorial “Ziarul financiar”) si de Gheorghe Stefan.

Desi se afla relativ aproape de un deceniu de mandat, primarul orasului Piatra Neamt recunoaste ca politica nu-i de el si ca, de altfel, a intrat in administratia locala si politica din cauza fotbalului – nu i se aproba construirea unei instalatii de nocturna pe stadionul Ceahlaul Piatra Neamt.
Iar daca a intrat in hora, primarul din Piatra Neamt admite ca va mai juca, dar numai pana in 2014, pana isi termina proiectele in care este implicat, dar si pana i se termina mandatul presedintelui Basescu.

“Ies din politica o data cu Basescu”, spune Gheorghe Stefan, care recunoaste ca “in Romania politica de azi nu e ceea ce mi-as dori”. Si, asa cum a declarat nu o singura data, “in fotbal e mai multa moralitate decat in politica”.
Bilantul realizarilor din aproape un deceniu de mandat, dar si intentiile primarului legate de dezvoltarea orasului, scaderea pretului gigacaloriei si obtinerea de energie ieftina au fost cateva dintre temele dezvoltate la “Dupa 20 de ani”.

Cat priveste posibilitatea ca Ceahlaul sa ajunga pe o pozitie de top in liga, Gheorghe Stefan crede ca acest lucru nu se va intampla in urmatorii cinci ani.
“Problemele sunt legate de nivelul coruptiei”, crede Stefan, care, intrebat daca a dat vreodata mita arbitrilor, a refuzat sa raspunda, insa e de parere ca oricum “s-a prescris”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.