Rihanna, Dima Bilan, Restart, Han Geng si Ahmed Soultan – in lupta finala pentru Worldwide Act la MTV EMA

  • Castigatoarea concursului organizat de MTV si ProFM este Alina Carmen, din Bucuresti care astfel va fi prezenta impreuna cu 3 prieteni la Frankfurt si va putea vedea live celebrul show pe 11 noiembrie

Luni seara, Dj-ii ProFM GreeG si Marius Onuc au desemnat castigatorul concursului organizat de MTV si ProFM, si anume persoana care va putea, insotita de 3 prieteni, sa mearga la Frankfurt, la premiile MTV EMA 2012.

Cei 3 finalisti, cei mai votati pe site-ul www.mtv.ro, au intrat telefonic intr-un tur de intrebari in direct la ProFM si cea care a dat toate raspunsurile corecte legate de MTV EMA a fost Alina Carmen din Bucuresti. La finalul concursului, Alina a inceput sa tipe de fericire, si sa se pregateasca sa le vada live pe Carly Rae Jepsen, Rihanna, Green Day, Jay-Z & Kanye West, Lady Gaga, Muse, Taylor Swift, Katy Perry, P!nk, Pitbull, Justin Bieber si multi, multi alti artisti internationali nominalizati in acest an la MTV EMA.

De asemenea, au fost anuntati cei 5 nominalizati finali la categoria Worldwide Act, cei mai votati de catre fanii din toate zonele lumii. Acestia sint Dima Bilan (Europa); Han Geng (Asia Pacific) Ahmed Soultan (Africa/India/Middle East), Rihanna (North America) si Restart (Latin America).

Incepand de marti, 30 octombrie, cei 5 vor intra in ultima runda de votare, iar castigatorul va fi anuntat pe scena premiilor MTV EMA, cel mai mare show de acest gen din industria muzicala, care in acest an va fi prezentat de Heidi Klum. MTV Romania va transmite in direct, pe 11 noiembrie, de la ora 22.00 premiile MTV EMA 2012.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.