Evadatul ajunge in “Spitalul de dementa”

• Joi, 1 noiembrie, imediat dupa “Las Fierbinti”

“Spitalul de dementa” este joi seara sub asediu. Un evadat intra in institutie si il ia ostatic pe doctorul Ciuperca (Claudiu Maier), fortandu-l sa ii faca o operatie estetica, menita sa-i schimbe complet infatisarea. Evadatul vrea sa scape de politie, prin urmare e dispus sa faca orice pentru a nu mai fi recunoscut. Locul cel mai potrivit pentru astfel de operatii este “Spitalul de dementa”: la final, evadatul nu se va recunoaste nici macar el insusi.

In timpul interventiei care are loc dupa metode primitive, evadatului i se administreaza un creion intre dinti pentru a suporta mai bine durerea, asta pentru ca in spital nu se mai gaseste nici un pic de anestezic. Eroina actiunii va fi asistenta  Mara (Alexandra Timofte), care reuseste sa-l imobilizeze pe evadat in sala de operatii.

In tot acest timp, cand spitalul este luat cu asalt, in institutie soseste in inspectie un reprezentant de la minister. Inspectoarea Dochia (Ruxandra Enescu) e hotarata sa surprinda cele mai grave nereguli din spital si sa-l inchida in cele din urma. Insa cu abilitatea proverbiala, conducerea formata din Luminita (Jojo) si Codrut (Cristian Martin) reusesc cumva sa o imbuneze pe inspectoare oferindu-i bilete de avion si vouchere pentru participarea la Congresul Mondial de Constipatie de la Monte Carlo.

“Spitalul de dementa” este joia de la 21.30 pe Pro Tv, imediat dupa “Las Fierbinti”, si in avans pe voyo.ro de la 10.00 dimineata.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.