ProTv organizează preselecţii pentru cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine

Cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine se pregăteşte să-şi aleagă concurenţii care vor avea marea şansă de a intra în ringul visurilor de la ProTv.

 IMG_5111 _resize

„Îi rog pe toţi cei care îşi doresc să fie alături de noi pe acest drum să-şi adune forţele, curajul, talentul şi să vină la preselecţie. Aşteptăm pe oricine iubeşte dansul şi crede în minuni. De obicei, la preselecţii se nasc momente pline de energie, se descoperă adevărate talente şi, în final, se împlinesc cele mai frumoase visuri prin dans, aşa că nu trebuie ratată o asemenea ocazie”, a declarat Iulia Vântur, frumoasa coprezentatoare a emisiunii Dansez pentru tine”.

_AUM8361_resize

Cei care, de când se ştiu, simt ritmul în sânge, visează coregrafii spectaculoase zi şi noapte şi nu ratează niciun moment în care pot dansa sunt aşteptaţi duminică, 11 august, în Bucureşti, la hotelul Ramada Parc, unde vor avea loc preselecţiile pentru noul sezon al show-uluice va fidifuzat în toamnă de ProTv. Coregrafii Edi Stancu, Bogdan Boantă şi Cocuţa (Andra Gheorghe) şi foşti concurenţi vor fi prezenţi la preselecţie pentru a-i susţine pe viitorii participanţi.

Preselecţiile se desfăşoară, de asemenea, şi în mediul online, pe pagina http://dansezpentrutine.protv.ro/preselectii.

Odată intraţi în competiţie, concurenţii vor demonstra că ştiu să lupte în paşi de dans pentru un vis pe care vor cu orice preţ să-l vadă devenit realitate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.