Dana Nălbaru caută delfini, Irina Mohora sare la trapez, iar Adrian Enache şi trupa Sixteens susţin un recital incendiar

După atâta timp petrecut alături de Florin, colegul său de trupă, dar şi de prezentare a matinalului Vara pe val de la TVR 1 şi TVR+, Dana Nălbaru decide că este momentul pentru o escapadă în familie. Şi pentru că formează un cuplu neconvenţional, nici întâlnirile lor nu pot fi banale, astfel că Dana şi soţul ei, actorul Dragoş Bucur, îşi iau fetiţa şi pornesc în larg, într-o acţiune de monitorizare a delfinilor. A celor reali, de data aceasta… Dacă vor găsi sau nu vreunul ori dacă vor fi nevoiţi să se mulţumească doar cu „delfinii” din echipa TVR 1, dar şi dacă Dana are veleităţi de navigator vom afla în ediţia Vara pe val de la ora 17.00.

image

Invitaţii serii la Vara pe val de la TVR 1 şi TVR+ sunt membrii trupei Electric Fence, cei care au ratat la mustaţă calificarea în faza internaţională a concursului Eurovision, doi ani la rând. Iată-i aici în finala selecţiei naţionale Eurovision din acest an, cu piesa „Emilia”.

image

Asul pe care căpitanul Helciug îl scoate din mânecă la final de săptămână, în competiţia cu „rechinii” de la TVR 2, se numeşte Irina Mohora. Frumoasa prezentatoare a Lozului cel mare arată că are, pe lângă o condiţie fizică de invidiat, mult curaj şi un talent deosebit: telespectatorii o vor vedea, de data aceasta, prezentând un număr special de acrobaţie, alături de artiştii de la Circul Americano Vargas.

image

Echipa TVR 2 contraatacă, iar de la ora 23.00 trupa Foişorul de Foc încinge atmosfera pe plaja Palm Beach cu ritmuri de pop-rock, interpretând hiturile „Lumea fără tine” sau „Dacă tu ai putea”, dar şi cover-uri după piese celebre. Alături de ei, Adrian Enache şi trupa The Sixteens vor cânta piese din muzica anilor ’50 – ’90, dar şi câteva dintre cele mai de succes hituri ale lui Adrian Enache. The Sixteens este o formaţie înfiinţată în 2006 de şase tineri muzicieni care s-au impus pe piaţă cu energie, entuziasm, profesionalism, nonconformism şi, mai ales, muzică bună, interpretată live.

image

Susţinătorii celor două echipe sunt în continuare invitaţi să trimită SMS la 1265 (tarif 0.19 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange şi Vodafone), pentru a câştiga una dintre cele două maşini puse în joc de sponsorul emisiunii, Rădăcini Motors. Ei sunt aşteptaţi zilnic alături de „delfini” şi „rechini”, iar pe 18 august nu trebuie să rateze ultima ediţie Vara pe val, transmisă de la ora 22.10 simultan la TVR 1, TVR 2 şi online, pe TVR+. Conform Regulamentului, persoanele ale căror numere de telefon vor fi trase la sorţi în emisiune trebuie să fie în faţa micului ecran în momentul în care vor fi sunate de echipa Vara pe val şi să raspundă corect la o întrebare din program.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.