Vara pe val pentru toţi: petrecere românească la TVR 1 şi seară de clubbing la TVR 2

Programul-maraton Vara pe val de la TVR intră în ultimele zece zile de transmisiuni, iar competiţia dintre TVR 1 şi TVR 2 se va finaliza curând cu desemnarea postului câştigător. Susţinătorii celor două echipe sunt în continuare invitaţi să trimită SMS la 1265 (tarif 0.19 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange şi Vodafone), pentru a câştiga una dintre cele două maşini puse în joc de sponsorul emisiunii, Rădăcini Motors.

image

Ei sunt aşteptaţi zilnic alături de „delfini” şi „rechini”, iar pe 18 august nu trebuie să rateze ultima ediţie Vara pe val, transmisă de la ora 22.10 simultan la TVR 1, TVR 2 şi online, pe TVR+. Conform Regulamentului, persoanele ale căror numere de telefon vor fi trase la sorţi în emisiune trebuie să fie în faţa micului ecran în momentul în care vor fi sunate de echipa Vara pe val şi să raspundă corect la o întrebare din program.

image

În ediţia din această seară, „delfinii” cântă, dansează şi petrec româneşte. Un ardelean, o oşancă şi o dobrogeancă promit să aduca veselia în casele telespectatorilor TVR 1 şi să-i facă să se simtă cel puţin la fel de bine ca şi norocoşii de pe plaja din Mamaia. Radu Ciordaş, Maria Tripon şi Iuliana Zlatov sunt invitaţii căpitanului Dan Helciug şi ai echipei TVR 1 la Vara pe val, joi seară, de la ora 22.00.

image

Seara se va încheia la TVR 2 cu o sesiune de clubbing transmisă live de pe plaja Palm Beach de la ora 23.00. Responsabili cu atmosfera vor fi Miss G şi băieţii de la Deepcentral, care, cu două săptămâni în urmă, se declarau susţinători ai „delfinilor”… Dovada poate fi văzută aici.
Vara pe val de vineri dimineaţă de la TVR 1 şi TVR+ va fi dedicată primei ediţii a festivalului Mamaia Music Awards, care va avea loc în acest weekend. Invitaţii matinalului prezentat de Dana şi Florin de la Hi-Q, de la ora 9.00, sunt Marcel Pavel şi Roxana Nemeş, însoţiţi de directorul festivalului, Radu Groza, de la care vom afla mai multe despre eveniment.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.