PRINȚUL WILLIAM A CUMPĂRAT PRIMUL CADOU PENTRU KATE ȘI BĂIEȚELUL LOR

Vestea că primul copil al lui Catherine, Ducesă de Cambridge și al Prințului William al Marii Britanii s-a născut a făcut, deja, înconjurul lumii. Băiețelul – care poartă titlul de Prinț de Cambridge – este copleșit de cadouri trimise de șefi de state și de guverne din toate părțile lumii. Însă nu numai aceștia s-au grăbit să aleagă daruri pentru bebelușul care a adus atâta bucurie în Marea Britanie. Prințul William a cumpărat, la rândul său, în urmă cu câteva săptămâni, un ursuleț de pluș, dar nu unul oarecare, ci un urs achiziționat de la celebrul magazin londonez Harrod’s. Mai mult decât atât, este vorba despre o ediție de colecție, lansată o dată pe an, a cărei valoare crește de la un al la altul. William le-a dăruit soției sale și bebelușului ursulețul la scurt timp după venirea pe lume a prințului, luni, 22 iulie 2013.

Încă nu se cunoaște numele băiețelului lui Kate și al lui William, însă ursulețul Harrod’s poartă numele Charles Stephens. Este îmbrăcat într-o cămașă albă, peste care poartă o vestă în dungi, cravată și batistă roșie și nu are pantaloni! Jucăria de pluș este foarte potrivită pentru camera bebelușului, dar este prețioasă, fiind vorba despre ursulețul anual Harrod’s – o jucărie de colecție.

Între timp, bebelușul cuplului princiar continuă să primească daruri din toate colțurile lumii. Clubul englez de fotbal Aston Villa i-a trimis fiului lui William primul său echipament sportiv, personalizat, care include și un tricou în miniatură, pe spatele căruia stă scris „HRH 1”. De altfel, clubul și-a făcut o tradiție din a trimite cadouri personalizate membrilor familiei regale a Marii Britanii. Cu câțiva ani în urmă, William a primit, la rândul său, la aniversarea a 21 de ani, un echipament personalizat din partea Aston Villa. William este fan al clubului încă din anii studenției de la Eton.

Fiul lui Catherine și al lui William s-a născut luni, 22 iulie 2013, la Londra, la ora locală 16.24, cântărind 3,8 kg. “Suntem extrem de fericiți”, a declarat William la puțin timp după nașterea primului său fiu, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Pentru informații de ultimă oră despre Kate, William și fiul lor, urmăriți edițiile zilnice E! News: de luni până vineri, la 18.00, 21.00 și 00.30, sâmbăta și duminica la 00.30 la E! și accesați Eonline (www.eonline.com).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.