Aproape 3 milioane de romani au urmarit meciul Steaua Bucuresti – Vardar Skopje la ProTV

Steaua a câştigat cu 2-1 returul cu Vardar Skopje, jucat în Macedonia, prin golurile marcate de Piovaccari şi Bourceanu. Romanii au fost cu sufletul alaturi de fotbalistii de la Steaua, meciul fiind urmarit in minutul de maxima audienta de la 22.31 de aproape 3 milioane de romani.

Meciul difuzat de ProTV intre 21.46-23.36 a inregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste curpinse intre 18-49 de ani o audienta medie de 11,7 puncte de rating si o cota de piata de 30,0 procente, mai mult decit dublu fata de Antena 1 care inregistra doar 5,2 puncte de rating si 13,4% cota de piata.

ProTV a obtinut aceeasi audienta si la nivelul intregului public din mediul urban: 11,7 puncte de rating si 26,1% cota de piata. Urmatoarea clasata, Antena 1 a inregistrat doar 4,7 puncte de rating si 10,5% cota de piata.
ProTV ramine tot frunta;a clasamentului la nivelul intregului public din Romania cu 11,9 puncte de rating si 27,0% cota de piata, insa Antena 1 se claseaza abia pe locul al treilea, dupa Kanal D cu 3,8 puncte de rating si 8,7% cota de piata, meciul de la ProTV fiind urmarit in medie de aproape 2 milioane si jumatate de romani.
Următoarea adversară a roş-albaştrilor, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, va fi Dinamo Tbilisi, cu care se va întâlni pe 30 iulie şi 6 august.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.