Loredana şi Deepcentral susţin TVR 1, iar Adrian Romcescu şi George Nicolescu se aniversează la TVR 2

* Vara pe val, vineri, de la orele 17.00 şi 22.00 la TVR 1, respectiv 17.30 şi 23.00 la TVR 2

Şi în acest final de săptămână, echipele TVR 1 şi TVR 2 apelează la „artileria grea” pentru a obţine victoria în competiţia Vara pe val. După ce i-a atras de partea „delfinilor” pe Hagi şi pe Gică Popescu, Tudor Furdui aduce pentru echipa TVR 1 o altă susţinătoare cu clasă – Loredana. Jurnalistul TVR şi vedeta sunt prieteni vechi, aşa că, rememorând vremurile frumoase din tinereţe, lui Tudor nu i-a fost deloc greu să-i smulgă Loredanei votul pentru TVR 1. Ce au mai discutat cei doi la Costineşti vom afla în ediţia Vara pe val de vineri, la ora 17.00, de la TVR 1 şi online, pe TVR+.

image

În aceeaşi ediţie vom vedea cum s-au implicat „delfinii” în campania iniţiată în această vară de Ministerul de Interne, pentru găsirea copiilor pierduţi pe plajă. Brăţările împărţite de ei părinţilor aflaţi pe litoral vor aduce, cu siguranţă, mai multă linişte în familiile venite în vacanţă. Iar Raluca Guslicov, care profită de orice ocazie să-şi întâlnească bărbatul visurilor la mare, obţine un binemeritat LIKE pe pagina de Facebook Vara pe val făcând scufundări la cererea unui… Adonis.

Seara este un nou motiv ca fetele să umple plaja Tan-Tan din Mamaia, pentru că zona gestionată de echipa TVR 1 este invadată de băieţi tineri şi frumoşi: trupa Deepcentral şi Misha Twain sunt invitaţii „delfinilor” la Vara pe val, de la ora 22.00. Membrii trupei Deepcentral vin cu un videoclip nou-nouţ al piesei „Sus până la cer”, dar nu vor părăsi plaja fără a interpreta şi celebrul lor hit „O stea”. Iar pentru a-şi dovedi susţinerea pentru echipa TVR 1, ei îşi vor măsura forţele cu însuşi căpitanul „delfinilor”, Dan Helciug.

image

În echipa TVR 2 toţi sunt de acord că au nevoie de un şef, a cărui autoritate să contribuie la creşterea încasărilor de la bar. Uşor de spus, greu de făcut, pentru că fiecare vrea să fie şef, iar lupta e una crâncenă. În ediţia Vara pe val de la ora 17.30, telespectatorii TVR 2 şi internauţii de pe TVR+ află cum se va rezolva dilema.

Cert este că spiritele se calmează până seara, întrucât pentru ediţia de la ora 23.00 echipa „rechinilor” de la TVR 2 a pregătit o petrecere aniversară: Adrian Romcescu şi George Nicolescu sărbătoresc, la Vara pe val, 40 de ani de carieră în muzică! Cei doi artişti vor încânta telespectatorii, dar şi turiştii de pe plaja Palm Beach din Mamaia, cu hiturile lor care au trecut cu succes proba timpului.

image

După ce, în urmă cu câteva zile, Miss G a făcut o vizită la Radio Vacanţa, unde a vorbit despre proiectele sale, mai ales despre Vara pe val, în ediţia de seară a emisiunii de la TVR 2 prietenii de la îndrăgitul post de radio îi întorc vizita, fiind şi ei invitaţi la petrecerea aniversară a celor doi mari artişti.

În ediţiile de seară Vara pe val de la TVR 1 (ora 22.00) şi TVR 2 (ora 23.00) vom afla şi câştigătorii bicicletelor pe care cele două echipe le oferă ca premii la concursurile de pe pagina de Facebook Vara pe val.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.