Primăvara este anotimpul ideal pentru a concepe un copil

Primăvara, anotimpul în care natura renaşte an de an, este anotimpul prielnic pentru un nou început: acela de a deveni părinţi.

Sâmbătă (7 mai), în emisiunea Ce se întâmplă, doctore?, difuzată de Pro Tv de la 10.00, telespectatorii pot afla de ce primăvara este anotimpul ideal pentru a concepe un copil.

Specialiştii sustin acest lucru deoarece, pe lângă multe alte explicaţii, hrana este mai bogată în vitamine şi minerale, iar soarele favorizează fixarea vitaminei D, benefică instalării unei sarcini.

Cei care încă nu-şi doresc să devină părinţi, ci doar să se bucure de timp petrecut împreună ar trebui să ştie că moda vacanţelor care aduc ceva în plus, pe lângă relaxare şi odihnă, prinde teren şi în România.

De exemplu, cursa de cai de la Ascot este o atracţie şi pentru etalarea celor mai extravagante pălării englezeşti. La fel de interesante pot fi şi sculpturile de nisip de lângă Toulouse, o călătorie într-un balon cu aer cald deasupra Bristolului sau un tur prin podgorii celebre din sudul Franţei.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.