Mioara Roman: „Catinca a fost dezamagita ca nu am incercat marijuana”


  • Surprinzatoarea declaratie este facuta in studioul „La naiba, sa PoveStim!”, acolo unde Valentina Pelinel si Catinca Roman, insotite de mamele lor, Georgeta Pelinel si Mioara Roman, vorbesc despre complicata relatie parinte-copil

 

Oricit de cunoscute ar fi, acasa, pentru parintii ei, orice vedeta ramine copil. O demonstreaza, duminica, 8 mai, dupa Cinema ACASA, Catinca Roman si Valentina Pelinel.

Insotite de mamele lor, doamnele Mioara Roman si Georgeta Pelinel, invitatele lui Mircea Solcanu fac marturisiri despre viata de familie, despre faptul ca pentru o mama oricine ramine vesnic un copil, indiferent ce virsta ar avea.

Cel mai tare mesaj pe care l-am primit in ultimii 10 ani de la  mama a fost acum doua saptamani, cand mi-a trimis intr-o vineri seara, pe la ora 23, urmatorul mesaj: «Vino acasa sa te culci!», povesteste amuzata Catinca Roman.

Relaxata, mama ei, Mioara Roman, face si ea o marturisire care va lasa pe toata lumea cu gura cascata:

A fost foarte dezamagita Catinca atunci cand a auzit ca nu am incercat niciodata marijuana. Eu am umblat in boema Bucurestiului. Mergeam in cercuri in care Nichita Stanescu recita. Venea si Ienei, antrenorul de fotbal insurat cu Vasilica Tastaman. In lumea aia se mai si fuma, probabil.”

Relatiile apropiate intre mama si fiica se regasesc si in familia Pelinel, o familie greu incercata. Moartea tatalui a apropiat-o pe Valentina de mama si de sora sa. La doar 16 ani a ajuns la New York, printre cel mai bine cotate fotomodele din lume. Despre inceputurile sale pe drumul succesului in moda internationala, Georgeta Pelinel, mama ei, isi aduce si acum aminte cu mindrie:

A doua zi dupa concursul Top Model Romania, in drum spre serviciu, la o tejghea mi-a sarit in ochi numele Valentina Pelinel. Va imaginati ce a fost in sufletul meu...”

Valentina si Georgeta Pelinel, Catinca si Mioara Roman, invitatele lui Mircea Solcanu, ofera, in premiera,  marturisiri despre cele mai frumoase clipe din viata de familie, vorbesc despre necazuri, bucurii si lucrurile cu adevarat importante,  la „La naiba, sa PoveStim!„.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.