Prezentatorii „Cerbului” iau lectii de dictie cu Rodica Mandache

În acest weekend au fost finalizate pregătirile tehnice pentru montarea scenei şi instalarea sunetului pentru serile de spectacol din cadrul Festivalului Cerbul de Aur, ediţia 2009.

Anul acesta, scena măsoară aproximativ 30 de metri deschidere şi 24 de metri adâncime. Decorurile au fost create în atelierele SRTv, pe scenă aflându-se aproximativ 110 mp de ecrane led de tip cortină semitransparentă şi 26 de mp de ecran de înaltă rezoluţie.

Pe scena festivalului din Piaţa Sfatului din Braşov au început repetiţiile concurenţilor, dar şi ale trupei Sistem şi ale trupei de balet. Repetiţiile, coordonate de directorul artistic al festivalului, Petre Năstase, producătorul festivalului Elena Ştirbescu, şi de regizorul Silvia Ionescu, vor continua zilnic între orele 12.00-24.00, în funcţie de serile de concurs.

La Bucureşti, s-au încheiat repetiţiile orchestrei dirijate de Ionel Tudor şi ale artiştilor români care vor performa în deschiderea Festivalului ,,Cerbul de Aur”.

Pe 29 august, au sosit la Braşov prezentatorii festivalului: Mihai Constantin, Aurelian Temişan, Delia Budeanu, Alexandra Tararache şi Raluca Hogyes pentru a începe repetiţiile pe scenă. Aceştia au avut zilnic ore dedicate exerciţiilor de dicţie, pregătirii prezenţei scenice, fiind îndrumaţi de actriţa Rodica Mandache.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.