Cu opt hoteluri pregatite la Sofia, Madonna prefera Tel Aviv


Dacă fanii români nu au fost impresionaţi de show-ul Madonnei, la Sofia, peste 50.000 de bulgari au fost cuceriţi de regina muzicii pop, informeaza Realitatea TV. Se pare că românii i-au dat o lecţie, iar diva nu a mai repetat mesajul împotriva discriminării romilor.

După ce a plecat de la Bucureşti, Madonna a urcat sâmbătă seară pe scena de pe stadionul Vasil Levski, din Sofia, în faţa a peste 50.000 de fani care au aplaudat-o îndelung. Imagini din timpul concertului de la Sofia au început să apară pe internet.

Un fan a postat pe Youtube câteva minute din timpul spectacolului, în care Madonna interpretează pentru bulgari piesa „Give It 2 Me”. Un alt video, o suprinde pe Madonna cu „The Beat Goes On”.

Madonna nu a mai repetat mesajul împotriva discriminării romilor, după ce, la Bucureşti, diva a fost huiduită de public.

Organizatorii bulgari au declarat că a fost cel mai mare concert ţinut vreodată în Bulgaria. Fanii s-au adunat în faţa stadionului cu peste zece ore înainte de concert.

Sâmbătă, Madonna a aterizat în capitala bulgară la ora 16.00, la cinci ore după ce organizatorii se aşteptau ca diva să urce pe scenă pentru probele de sunet. Organizatorul evenimentului de la Sofia, a declarat că nu s-a ştiut la ce oră va sosi în Bulgaria.

Deşi staff-ul Madonnei nu a comunicat organizatorilor durata şederii, opt hoteluri erau pregătite să o găzduiască pe artista. Cu toate acestea, vedeta a preferat să plece spre aeroport imediat după concert.

După concertul din capitala Bulgariei cântăreaţa mai are programate două show-uri în parcul Hayarkon din Tel Aviv, pe 1 şi 2 septembrie, acestea fiind ultimele spectacole din segmentul european al turneului „Sticky & Sweet”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.