“Pasiunea ei este teatrul, iar pasiunea mea, mai nou, este ea”, spune Daniel Nitoiu la “Weekend cu Monica Dascalu”

• Prezentatorul Stirilor ProTv de la ora 13.00 se va casatori in acest an cu logodnica lui, Marina

Daca sloganul Stirilor ProTV este „Spectacolul vietii”, atunci acesta este cel mai bun loc pentru un actor pasionat de noutati si inedit. Monica Dascalu, gazda weekendurilor pentru romanii de pretutindeni, le va face o surpriza placuta telespectatorilor ProTv International, invitandu-l pe Daniel Nitoiu, sambata, de la ora 17.30. Actorul si prezentatorul Stirilor ProTv de la ora 13.00 va povesti cu mult umor despre el, despre meseria lui si nu in ultimul rand despre logodnica lui, Marina, cu care se va insura in acest an.

Nu numai ca se spune ca 2012 este un an al casatoriilor, eu chiar observ asta. In afara de noi, multi prieteni de-ai nostri fac acest pas in acest an si, mai mult decit atit, o colega de-a mea de la Stiri se va casatori cu o zi inaintea mea”, spune Daniel, care va da amanunte si despre cum se desfasoara pregatirile sale de nunta.

El le va impartasi telespectatorilor ProTv International si cum a cunoscut-o pe Marina, tot actrita. Dupa ce a vazut-o de mai multe ori si-a luat inima in dinti si a invitat-o la un suc. Si de aici a pornit totul.

In primul rind, m-a cucerit cu faptul ca este foarte frumoasa, dar cel mai important a fost faptul ca noi sintem foarte asemanatori si inca de la inceput am simtit ca este …familia mea”. La fel de sincer, vorbind despre pasiunile lor, Daniel i-a marturisit Monicai ca logodnica lui este pasionata de meseria ei, teatrul, “iar pasiunea mea, mai nou, este ea”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.