Streaming live din casa „Fabrica de staruri” pe www.fabricadestaruri.ro

• Concurenţii din show-ul de la TVR 1 pot fi „urmăriţi” 24/24, 7/7

Tensiunea creşte cu fiecare zi ce trece pentru concurenţii care îşi doresc să devină staruri în concursul de la TVR 1. Lorena se ceartă cu mai toţi cei din casă, Doina este în conflict cu mai toată lumea, Alex îşi face nervi din cauza remarcilor Cristinei, Arpi o mustră pe Beti pentru cum s-a purtat la ora de actorie… Toate acestea se pot urmări în streaming live pe www.fabricadestaruri.ro. Transmisiunea în direct din casa „Fabrica de staruri” este asigurată 24 din 24 de ore, 7 zile din 7 şi sunt urmărite zonele cu activitatea cea mai intensă din casă, comutarea între cele peste 40 de camere din casă fiind făcută automat.

„Am ştiut de la bun început că voi fi nominalizată. Şi asta pentru că nu reuşesc să-mi înfrâng teama de scenă şi de public”, a mărturisit Cristina, imediat după ediţia de duminică a show-ului de la TVR 1. De altfel, Cristina continuat să se confeseze colegei ei, Maria, că înainte de a intra în casă era de părere că poate cânta, însă pe măsură ce săptămânile trec, ea a înţeles că nu poate face meseria asta. Beti, cea de-a doua nominalizată, îşi doreşte foarte mult să rămână în concurs şi să-şi recapete încrederea în ea, dar după evoluţia de duminică seara este lipsită de speranţă.

Cristina şi Beti sunt cele două concurente care au rămas în duel după încheierea celei de-a şaptea ediţii „Fabrica de staruri”. Până duminică, 6 mai, telespectatorii pot trimite SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp) cu textul „08” pentru a o ajuta pe Cristina, şi „16” pentru a o susţine pe Beti.

În casă, băieţii preferă să rămână Cristina, şi nu Beti. „Este prea puţin comunicativă şi nu s-a dovedit curajoasă”, spun concurenţii din casă despre Beti. Cristina este cea care petrece cel mai mult timp în camera băieţilor. Ea este singura fată din casă cu care băieţii stau mai mult de vorbă şi pe care o tratează ca pe o prietenă.

Irina, nominalizată şi ea în ediţia a şaptea, dar salvată de profesorii Academiei, şi-a propus să nu mai aibă aşteptări de la colegii ei. A fost foarte supărată pe Arpi, care nu i-a oferit steluţa salvatoare duminica trecută.

Concurenţii sunt nemulţumiţi de prestaţiile lor din emisiunea trecută. Acest lucru a fost subliniat şi de Nicu Alifantis, care a exclamat în timpul show-ului: „M-am plictisit groaznic, doar publicul m-a mai antrenat. Toate aprecierile mele merg către public. Se cântă pentru că avem de cântat… Dacă toţi cântaţi aşa, voi pleca peste câmpuri, munţi… Şi nu mă mai întorc!…” (Nicu Alifantis).

Pentru 6 mai, Andi are de pregătit melodia „She’s The One”, a lui Robbie Williams. Melodia i-a trezit nişte amintiri dureroase, readucându-i-o în memorie pe fosta lui iubită, pe care a şi cerut-o în căsătorie. Ceea ce nu s-a concretizat, însă, întrucât mama lui Andi nu a fost de acord. De atunci relaţia lui cu mama s-a deteriorat foarte mult.

Alex, unul dintre cei mai îndrăgiţi şi apreciaţi concurenţi din casă rezistă din ce în ce mai greu în acest concurs. Îşi doreşte foarte mult ca dimineaţa să poată ieşi din casă, lucru imposibil din cauza regulamentului concursului. Casa în care sunt cazaţi concurenţii nu are nici măcar geamuri, iar sălile pentru sport, pentru repetiţii, dormitoarele sunt sub acelaşi acoperiş.

Săptămâna trecută, în urma duelului dintre Doina şi Denis, cel din urmă a părăsit „Fabrica de staruri”. În cursa pentru a deveni star au mai rămas Arpi, Maria, Lorena, Mihai, Doina, Beti, Alex, Cristina, Vladimir, Irina şi Andi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.