Oana Tache a invatat sa teasa la razboi in Istanbul

VJ-ita MTV a lasat in urma traditia romaneasca pentru 4 zile, in schimbul unui city break in Istanbul. Oana Tache spune ca din acest weekend prelungit nu au lipsit vizitele la moschee, mancarea turceasca, shopping-ul din celebrele bazaruri, dar nici evenimentele neprevazute.

 

Am fost captivata de arhitectura de la Moscheea Albasta si Aya Sofia, dar mi-au placut foarte mult si Topkapi – palatul regal si celebrele bazine de la Cisterna. Cultura turceasca este minunata! Am vazut si toiagul lui Moise, si turbanul Sfantului Ioan Botezatorul, asa ca am fost foarte impresionata” , spune Oana, care adauga si ca, pe lista amintirilor preferate, va ramane in top plimbarea pe Bosfor, seara, cand a admirat moscheele si orasul, frumos luminate.

Cat despre mancar,e VJ-ita MTV spune ca i s-a parut absolut senzationala, iskender kebab si rahatul -preferatele ei in materie de delicatese turcesti si a incercat pentru prima oara pismayie – un fel de vata de zahar in ghemuri mici ca de ata.

Si apropo de ata, la Istanbul am invatat sa tes la razboi. :))) Am exersat pentru prima oara intr-un magazin de tesatorie la masinaria la care bunica mea tesea cand eram mica si despre care n-am avut nici o curiozitate pana acum„, a mai povestit Oana, care a si petrecut, pentru ca “Irina, prietena me,a s-a aniversat si am dansat, cantat si ne-am distrat pana in zori. Istanbulul are o magie speciala pe care merita sa o descoperi...”, a completat Oana Tache, care prezinta in fiecare weekend MTV FRESH si TOP 10 MOST VIEWED ON MTV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.