Cătălin Scărlătescu a dat un şorţ pentru un plating cu clătite

Premiera marti seara la “MasterChef”, cand juratii au impartit ultimele sorturi. Catalin Scarlatescu a fost convins de una dintre concurente sa dea sortul pentru un plating cu… clatite.

masterchef ed 4_56Cunoscut pentru faptul ca nu apreciaza acest desert, pe care il considera un amalgam de ingrediente nesanatos si dupa ce, in repetate randuri, acesta a fost nemilos cu cei care au sperat sa treaca mai departe mizand pe clatite, aseara, la “MasterChef”, o basarabeanca l-a convins ca ea merita sa primeasca sortul. Platingul ei a fost insa unul neobisnuit, surprinzator si foarte elegant: o clatita facuta din caimac cu mousse de iaurt si frisca. “E singura clatita care-mi place”, i-a marturisit chef Scarlatescu in momentul in care i-a dat Tatianei Danilescu sortul.

Preparate surprinzatoare si gustoase s-au perindat prin fata juratilor marti seara, la “MasterChef”. Asa se face ca Bogdan Farcas le-a atras chefilor atentia cu un bulz ciobanesc inedit, prezentat intr-o maniera neasteptata, care a fost raslatit cu un sort si aprecieri. “Ai 22 de ani, ai drive-ul corect pentru masterchef ed 4_05a face o schimbare in bucataria romaneasca, dar foloseste-te de ingrediente romanesti”, i-a spus chef Florin. Si Adrian Cepoi s-a facut remarcat cu un plating inedit, prepeilta invelita in bacon, dar si oua de prepelita murate, pe care Florin Dumitrescu le-a laudat, recunoscand ca e prima oara cand gusta asa ceva: “Cu permisiunea ta, o sa incerc si eu sa folosesc aceasta reteta”, i-a spus el concurentului.

Petrou Vasilis, un grec stabilit in Romania de 8 ani, i-a purtat pe cei trei chefi intr-o calatorie gastronomica a Greciei. Concurentul a trecut in urmatoarea faza a show-ului cu un desert fin, cheesecake, si un fel principal gustos, calamar umplut cu spanac, doua retete invatate de la bunica sa. Si Ovidiu Drugan, un instructor de yachting, a luat sortul cu laude pentru tagliattelele cu sos pesto si ton pe care le-a pregatit cu grija, in vreme ce Iuliana Scarlat, de profesie medic veterinar, i-a convinsmasterchef ed 4_18 pe jurati cu un desert in care a combinat cu mult curaj sfecla rosie cu menta. La randul lui, Pervin Asan, un concurent aflat pentru a treia oara la preselectiile “MasterChef”, a reusit in cele din urma, dupa doua esecuri, sa ia sortul cu feluri de mancare traditionale tataresti.

Mitica Ungureanu, in varsta de 60 de ani, a adus mult umor in platoul emisiunii de la Pro Tv in momentul in care chef Sorin si chef Florin au remarcat o asemanare fizica intre el si chef Catalin. De aici si pana la un sir de glume intre jurati a fost doar un mic pas, astfel ca atmosfera a devenit repede una foarte relaxata. La polul opus, editia de aseara a venit si cu momente de tensiune, dar si de schimburi de replici in contradictoriu intre cei trei jurati, care au avut opinii diferite in ceea ce priveste unele preparate.

Editia de aseara a fost din nou lider de piata pe toate categoriile de public. 21,6 puncte de rating si 42.8 % cota de piata a obtinut Pro Tv in minutul de maxima audienta de la 22.16, pe publicul sau tinta, adica de aproape sase ori mai mult decat urmatoarea clasata, Kanal D, care avea tot atunci 4 puncte de rating si 8 % cota de piata. “MasterChef” nu a avut rival marti seara in intervalul orar 20.24-22.30. Pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 masterchef ed 4_06de ani, Pro Tv a fost lider cu o audienta medie de 15,3 puncte de rating si 33,7 % cota de piata, mai mult decat triplu decat urmatoarea clasata, Antena 1, cu o medie de 4,7 puncte de rating si 10,5 procente din cota de piata. La nivelul publicului din mediul urban, Pro Tv a fost lider de piata cu 12,4 puncte de rating si 23,6 % cota de piata, Kanal D urmandu-i in top cu o medie de 6,2 puncte de rating si 11,9 procente din cota de piata. Raportul se pastreaza si la nivelul intregii populatii a tarii, cu Pro Tv lider cu o audienta medie de 11,4 puncte de rating si 21,7 % cota de piata, urmat de Kanal D cu 6,7 puncte de rating si 12,7 % cota de piata.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.