ADELA POPESCU ŞI RADU VALCAN – CITY BREAK LA ROMA

Adela Popescu si Radu Valcan, actorii din telenovela “O noua viata”, care ajunge la final joi, 17 aprilie, de la ora 20.30, ACASA, au petrecut patru zile superbe la Roma, orasul lor preferat, de unde se intorc de fiecare data… foarte obositi.

Stateam la o cafea zilele trecute cu unul din fratii Adelei, care ne povestea ca tocmai si-au luat un city-break la Roma si brusc ne-am hotarat si noi sa mergem, mai ales ca este orasul nostru preferat. Ne-am decis de pe o zi pe alta, exact cum facem de obicei. Roma este un oras plin de viata, cu stradute colorate care dau o energie de nedescris si pe care il recomandam tuturor”, povesteste Radu Valcan.

“In mod normal cand te duci intr-o vacanta, trebuie sa te odihnesti, noi ne-am intors extenuati, tocmai pentru ca nu contenim sa strabatem orasul in lung si in lat. Abia astept sa se faca dimineata si sa o iau la pas ori la stanga, ori la dreapta, sa ma plimb pe stradute, sa miros parfumul altor vremuri, sa ma minunez, sa imi inchipui si sa visez.  Mergand. Dar nu in pas alergator, ci umar la umar, in tandem, cu camaradul meu”, adauga Adela Popescu pe blogul ei, http://www.adelapopescu.eu/

Si Radu Valcan are multe amintiri foarte frumoase pe care le va relata in curand pe blogul sau, http://www.raduvalcan.ro/ :

“Am baut un pahar de sampanie la Fontana din Trevi seara, Adela e innebunita dupa clatitele uriase cu ciocolata si banane, am cumparat magneti pentru cei dragi, chiar si coada interminabila de la Vatican a fost o placere.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.