Oameni cu har spun „Hristos a înviat!” la România, te iubesc!

În drumurile lui prin toată ţara în căutarea anchetelor pe care le prezintă duminica, la CC1K6196_resizeRomânia, te iubesc!, corespondentul Ştirilor ProTv Alex Dima îşi găseşte uneori tihna în mănăstiri, unde este întâmpinat de oameni cu har, care nu doar că L-au găsit pe Dumnezeu, ci El le ghidează paşii şi gândurile.

Tocmai pe aceştia îi aduce Alex în ediţia specială de Paşte a emisiunii România, te iubesc!. “Vedem oameni care trăiesc alături de Dumnezeu, oameni care se bucură de această trăire şi ne dau şi nouă din experienţa lor. Pentru ei, Învierea lui Iisus este o certitudine”, spune Alex Dima.

Pe lângă preoţi cu har, precum părintele Veniamin, preotul Constantin Necula, părintele Serafim Caia sau părintele Macarie, în ediţia de Paşte telespectatorii ProTv vor putea asista în taină şi la călugărirea unui tânăr într-o peşteră în care se fac rugăciuni de mii de ani. După tot acest drum, Alex speră ca românii să înţeleagă următorul lucru: “Poţi să-l cauţi pe Dumnezeu, te poţi uita şi vorbi cu toţi aceşti oameni, poţi învăţa de la ei, dar dacă vrei să-L găseşti trebuie să-L cauţi în tine”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.