Alex Dima spune telespectatorilor ProTv „Hristos a înviat!” de la Mănăstirea Curtea de Argeş

Anul acesta, peste 10.000 de credincioşi sunt aşteptaţi să sărbătorească Învierea Domnului la IMG_3193_resizeMănăstirea Curtea de Argeş şi tot aici se va afla şi corespondentul Ştirilor ProTv Alex Dima, cel care va spune telespectatorilor ProTv Hristos a înviat! pentru al patrulea an consecutiv.

„Am bucuria să le dau vestea că Hristos a înviat! celor care, din diverse motive, de ei şi de Dumnezeu ştiute, nu reuşesc să fie în noaptea aceea la biserică”, a mărturisit Alex Dima, cel care-i îndeamnă pe români să fie mai întorşi către ei înşişi în această perioadă.

„Ar fi bine să înţelegem că această sărbătoare poate fi un nou început în vieţile noastre, când facem curat în suflet şi dacă vom reuşi să păstrăm curăţenia tot restul anului cu siguranţă ne va fi mai bine”, crede Alex.

Slujba de Înviere, oficiată de ÎPS Calinic Argatu, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, va fi filmată cu nu mai puţin de şapte camere de luat vederi şi va putea fi urmărită live, în format HD, pe ProTv şi ACASĂ, de la 23.45, precum şi pe stirileprotv.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.