O concurentă vine cu cățelul la Chefi la cuțite GALERIE FOTO

Lunea aceasta e rândul doamnelor să-i uimească pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite.

În ediția de luni, difuzată la Antena 1 de la 20.30, Alina vine la preselecții însoțită de patrupedul său, o cățeluşă la fel de cochetă precum stăpâna. Aceasta îi va lăsa fără cuvinte pe chefi și îi va amuza deopotrivă atunci când își va face apariția în platou, ținând în brațe cățelușa albă cu blana vopsită în roz pe alocuri.

Concurenta le mărturiseşte că este casnică, deoarece iubitul ei are suficiente resurse pentru a-i oferi o viață bună. Dacă farmecul ei îi va convinge pe chefi, dar mai ales dacă farfuria ei va fi apreciată, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, la „Chefi la cuțite”.

Tot atunci chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu fac cunoștință cu Big Mama. Venită tocmai de la Gura Humorului, aceasta își va pune la bătaie toate armele pentru a obține măcar două cuțite din partea chefilor. Farfuria ei cu alivancă, un desert tradițional din Bucovina, va fi condimentată cu multă voie bună și un dans reggaeton desfășurat chiar sub ochii juraților. Râmâne de văzut dacă Big Mama are ingredientele necesare pentru intrarea în următoarea etapă a show-ului.

Ediția de luni va fi condimentată cu multe farfurii arătoase, un bucătar spaniol, un român care lucrează ca chef la un hotel  în Germania, dar și o simpatică bunicuță, ce-l va cuceri definitiv pe chef Dumitrescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.