Mihai Dedu și Andreea Marinescu aduc Știrile Pro TV de la 6 dimineaţa

De luni, 26 septembrie, Mihai Dedu și Andreea Marinescu vor aduce cele mai noi informații și cele mai importante știri ale zilei începând cu ora 06.00.

 „Ne-am obișnuit de foarte mulți ani cu acest program și ne bucurăm că putem fi alături de telespectatori încă o oră în plus în fiecare dimineață! Așa că, vă așteptăm pe toți să ne începem ziua împreună!”, a declarat Mihai Dedu.

„Nouă ne place matinal cât mai matinal, adică de la 06.00 fix! Pe scurt, ca să nu avem dubii. Știm sigur că sunt oameni care se trezesc la ora aceea, o dată cu noi. Aveam un presentiment că de la 06.00 la 07.00 ni se duce dorul, astfel noi am zis să venim în întâmpinarea lor, și iată că am venit! Așa că ne vom vedea, cum altfel, de la 06.00!”, a completat Andreea Marinescu.

Florin Busuioc va fi alături de telespectatori cu informațiile meteo, dar și pentru a-i provoca cu problemele sale pline de haz. Horoscopul zilnic cu Neti Sandu oferă telespectatorilor detalii despre aspectele zilei pentru fiecare zodie în parte, iar cele mai noi informații din sport vor fi aduse de echipa știrilor sportive.

Telespectatorii sunt invitați, de luni până vineri, să își bea cafeaua de dimineață alături de echipa Știrilor Pro TV de la ora 06.00, iar sâmbăta și duminica de la ora 07.00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.