Noutatile toamnei ACASA

Toamna aceasta aduce ACASA  o noua campanie sociala ce-si propune sa lupte impotriva violentei in familie, emisiuni consacrate, potrete ale unor mari doamne ale Romaniei, noi telenovele latino-americane.

„Povestirile adevarate”, prezentate de Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru, continua sa spuna, de luni pana sambata, de la 16.30, povesti rupte din viata. Iar seara, de luni pana joi de la 22.30, la „Povestiri de noapte”, Cabral si Mircea Solcanu le vor aduce celor de ACASA ultimele noutati din lumea vedetelor autohtone.

Din 20 septembrie, ACASA, incepe campania „Durerea nu este iubire”. ACASA se implica astfel in rezolvarea unei probleme spinoase a societatii romanesti, violenta in familie. Scopul campaniei este acela de a atrage atentia asupra unui fenomen grav, care-si lasa o amprenta grea asupra victimelor si de a solicita autoritatilor adoptarea unei legi speciale pentru sanctionarea violentei domestice. Povestile prezentate in cadrul „Povestirilor adevarate” din 20 septembrie, in fiecare marti, de la 16.30, sunt cazuri reale, disperate, ale unor femei care au cazut victime violentei si care au reusit sa gaseasca iesirea din situatii limita. Ele vin in fata camerei de luat vederi sa-si spuna povestea tocmai pentru a atrage atentia autoritatilor si opiniei publice asupra unui fenomen care a luat amploare in ultimii ani. Li se vor alatura persoane publice, vedete, care au suferit la randul lor de pe urma violentei domestice.

Toamna aceasta, ACASA este locul unde-si dau intalnire si femeile remarcabile ale Romaniei. Emisiunea „Doamne de poveste”, prezentata de Olivia Steer, revine din 18 septembrie, duminica, de la 16.30, cu un nou sezon, cu noi portrete ale unor femei-simbol din Romania ca Angela Similea, Romica Puceanu sau Marta Bibescu.

Telenovele ale momentului si renumiti actori ai genului vin ACASA in productii spectaculoase.

Citeste totul aici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.