Smiley – invitat surpriza in “Pariu cu viata”

Smiley, antrenorul de la “Vocea Romaniei”, a fost un invitat surpriza pe platourile de filmare ale serialului “Pariu cu viata”, ce va debuta din 12 septembrie, la Pro Tv.

Cei 20 de membri ai La-La Band au fost extrem de incantati sa joace alaturi de idolul lor. In serial Smiley isi joaca propriul rol si marturiseste ca s-a bucurat din nou de experienta de pe platourile de filmare: “Desi a fost un moment scurt, a trebuit sa ma joc pe mine si am fost foarte incantat de invitatia primita, mai ales ca stiu ce inseamna sa fii pe platourile de filmare, cat de mult se munceste, dupa experienta la serialul “Cu un pas inainte”. Imi pare bine ca apar, in fiecare zi, tineri talentati precum cei din La-La Band, ca ei sunt promovati intr-un serial de calitate”.

In serial va juca alaturi de Adela Popescu si Rafael Tudor, unul dintre componentii trupei La-La Band.

Eu si Adela ne cunoastem de ceva timp, avem chiar si o piesa impreuna si colaboram foarte bine. Pe unii dintre tinerii talentati care vor juca in serialul de la Pro TV ii cunosc deja. Sore canta o piesa compusa de mine si este sub aripa “Ha-Ha Production”, pe Bubu il admir de ani buni pentru calitatile lui extraordinare. Am auzit voci de exceptie cu care as fi mandru sa colaborez”, spune cantaretul.

Colega de platou cu Smiley, actrita Adela Popescu povesteste din culisele filmarii:

Si-a jucat propriul rol, iar personajul meu, Raluca, vroia sa–l invite la un casting. Tocmai pentru ca se juca pe sine, raspunsul lui a fost ca nu poate veni fiindca merge in caravana Romanii au talent”, spune Adela.

One thought on “Smiley – invitat surpriza in “Pariu cu viata”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.