Nicoleta Luciu renunta la vesmantul de calugarita pentru rochiile de epoca


Nicoleta Luciu, interpreta Matildei în “Aniela”, va suferi o schimbare majoră de look.

Odată ajunsa în Bucureşti alături de familia Vulturesco şi de Aniela (Adela Popescu), personajul ei se transformă, renunţă la veşmântul de călugăriţă şi îmbracă rochii de epocă. Spre surprinderea celor din jur, după vizita la modista Caliopi (Anca Sigartău), Matilda (Nicoleta Luciu) devine o femeie foarte frumoasă care va face multe cuceriri în epocă. Aniela, Ersilia (Alina Grigore) si Zeno (Răzvan Fodor) sunt cei care vor asista la transformarea călugăriţei Matilda într-o doamnă din înalta societate.

Nicoleta si-a dorit demult sa vina vremea sa poarte si ea haine de epoca: „Mi-au plăcut rochiile de epocă din prima clipă şi abia aşteptam să le îmbrac. De la debutul serialului eu am purtat veşmintele de călugăriţă şi îmi doream şi eu, ca şi colegele mele, să port corset. Am intrat în corset şi am făcut o impresie foarte bună pentru că am talia foarte mică şi asta mă ajută să strîng corsetul la maxim. Acum, cînd îmbrac hainele de epocă, mă simt foarte confortabil, corsetul, mănuşile, pălăriile, toate mă ajută să creez un personaj cît mai veridic”, mărturiseşte Nicoleta.

Schimbarea este majoră pentru Matilda, ea începe să se adapteze la viaţa de oraş, cu noile haine, un nou statut, limbaj, comportament, o nouă atitudine. Această transformare nu este una deloc uşoară, îi este destul de greu, încearcă să se adapteze cît mai repede şi intră în multe încurcături. Noua Matilda va frînge multe inimi şi va crea drame în jurul ei”, adauga Nicoleta Luciu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.