Mihai Morar: „Nu ne uităm în curtea lui Huidu şi Găinuşă”

Mihai Morar a acordat un interviu in exclusivitate pentru Libertatea.ro. Omul de radio şi televiziune vorbeşte despre ascensiunea carierei sale, despre conflictul Buzdugan-Huidu, dar caracterizează în stilul său personaje din show-biz-ul românesc ca Nikita, Mircea Badea ori Adrian Copilu’ Minune.

Libertatea.ro: Mihai, te consideri vedetă ori ba?
Mihai Morar: Sunt doar un depanator radio-TV. Este ca orice alt job. Faptul că meseria mea e publică e doar o întâmplare.

Este o întâmplare fericită?
Mi-am dorit să fac acest lucru din clasa a 6-a. Nu să fiu vedetă, ci să fac radio şi televiziune. Doar iubitele de miliardari îşi propun să fie vedete. În schimb, eu sunt pasionat de ceea ce fac.

Dacă ai fi pus în situaţia de a alege între radio şi TV…
Aş alege radioul. Dar şi televiziunea mi-e dragă. Libertatea supremă o simt în radio pentru că pot să controlez totul. Nu depind de producător, de cameramani şi aşa mai departe.

De 5 ani faci matinal la radio. Nu ţi s-a acrit să te trezeşti în fiecare dimineaţă?
Nu. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Dar să ştii că nu sunt un tip matinal. Dacă mă laşi să dorm, o fac până după-amiaza. Trezirea la 5 şi un pic şi să fiu în trafic la 6:00 pentru mine nu e o corvoadă. Sunt o grămadă de oameni care muncesc de la ora asta, indiferent de meserie.

Munceşti mult?
Sincer nu prea îmi ajunge timpul. Dar dacă aş face muncă la birou probabil că aş fi mult mai stresat. Acum nu apuc să mă plictisesc. Uite, mâine (nr. astăzi) Radio ZU face un an. Îi tăiem moţul. Suntem numărul 1 pe ţară şi am strâns un milion de ascultători pe Bucureşti, şi ceva mai puţin ascultători decât liderul urban în condiţiile în care ei au de două ori şi jumătate acoperire mai mare în ţară.

Ai sau ai avut vreun model în media?
Nu ştiu dacă este un model. Însă există un om pentru care m-am apucat să fac meseria asta: Andrei Gheorghe. El mi-a indus microbul. Pe vremuri îl ascultam la radio aproape non-stop.

Tu eşti din Baia Mare. Ai lucrat şi acolo în mass media?
Am carte de muncă de la 16 ani. Am debutat în presa scrisă ca reporter la „Glasul Maramureşului” din Baia Mare. Facultatea m-a adus în Bucureşti.

Care crezi că este cea mai sexy femeie din România?
Depinde ce înţelegi prin sexy. Dar persoanele care mă atrag cel mai mult sunt două şi sunt gemenele mele. Am două fetiţe minunate şi ador să-mi petrec timpul cu el.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.