Show-ul Divertis incepe duminica la Pro TV


”Divertis – Land of Jokes” îşi deschide porţile la Pro Tv duminică, 4 octombrie, de la 20.45, cu multă muzică, dans şi scenete. Telespectatorii Pro Tv vor asista la o întâlnire de pomină între Elena Udrea, Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Ecaterina Andronescu, vor afla ce schimb de glume fac Patriciu şi Ţiriac, dar şi care sunt cele mai tari ştiri din Divertisland. Apoi, ”Marea Bahmuţăreală” îşi va întâmpina primii invitaţi, fraţii Dolărescu, iar Nemuriciul va da startul unei incursiuni neobişnuite în istoria românilor.

Doru Antonesi – Este unul dintre fondatorii grupului Divertis, alături de Toni Grecu şi Florin Constantin. Îl imită perfect pe Emil Constantinescu, personaj pe care îl întruchipează în cele mai multe scenete. Mărturiseşte că nu s-a gândit de la început sa ia în serios aceasta ocupaţie, pe care a văzut-o ca pe o meserie mai târziu, prin anii ’90. Şi-ar dori să scrie două cărţi umoristice şi deja a îndeplinit 50% din plan.

Silviu Petcu – Îi cunoaşte la Iaşi pe cei care au pus bazele Divertis şi rămâne fidel grupului în toţi aceşti ani. Este renumit pentru gama largă de personaje pe care le interpretează, cele mai memorabile roluri fiind de beţivani (Costel Păgubosu), arabi (Hassan), găini, cai, iepe, persoane cu sexul incert (Flo), muţi, iezi, toate la limita dintre uman şi hilar.

Cătălin Mireuţă – A intrat în Divertis în 1987 şi este unul din cântăreţii grupului. Cătălin spune că tot ce a realizat împreună cu Divertis face parte din marile bucurii ale vieţii lui. A fost, pe rând, Georgel, Vlahopol, Ecaterin Teodoroiu, Manole şi multe alte personaje, iar din această toamnă se pregăteşte să fie reporter de teren, dar şi să-i dea viaţă lui Radu Berceanu.

Doru Pârcălabu – A pornit de jos, de la rolul de inginer stagiar şi a ajuns până sus, la Împăratul Iulian şi Marian Vanghelie în scenetele Divertis. Aplecat şi spre alte graiuri, străine, poate fi lesne şi Marko Bela, dar şi oltean, ardelean, rus lipovean sau chiar chinez, ipostaze diferite pe care le va etala şi în această toamnă la Pro Tv.

Cristian Greţcu – Este renumit pentru asemănarea şi talentul cu care îl interpretează pe Ion Iliescu, însă cu aceeaşi uşurinţă îi încarnează şi pe Prigoană, Elvis, Ştefan cel Mare şi Ţepeş Vodă.

Ioan Gyuri Pascu – Se întâlneşte în ”Divertis – Land of Jokes” cu un nou personaj, Nemuriciul. Construită ca o serie de mini-filmuleţe, rubrica ”Nemuriciul – Laptop-iseţul Ţării Româneşti, o sută unu de legende romaneşti” îi dă ocazia lui Gyuri, dar şi celorlalţi actori din grup, să prezinte o noua imagine asupre istoriei românilor: de la formarea poporului român până în ziua de azi, istoria se schimbă datorită unui ”Nemuritor” cu mult haz.

Paula Chirilă – Una dintre achiziţiile mai noi ale grupului, Paula are şi ea intrare liberă în ”Divertis – Land of Jokes”, unde va cocheta cu personaje multe şi variate, printre care Elena Udrea şi Ecaterina Andronescu.

Ciprian Fanaca – Este zis şi Fachiru’ şi seamănă foarte tare cu celebrul Mr.Bean. A făcut de toate, a fost student, a avut editură, a făcut politică, a făcut fotografii. Alături de trupa Divertis este celebru pentru întruchiparea lui Sorin Oprescu.

Ela Prodan – Este cunoscută pentru rolurile din serialele ”Arestat la domiciliu” şi ”Anticamera” de la Pro Tv. Din această toamnă se alătură grupului, iar în ”Divertis – Land of Jokes” va întruchipa cele două Elene autohtone atât de mediatizate: Băsescu şi Udrea, dar va fi şi ”vocea” de la Ştirile DIVERTISLAND.

Dalma Kovacs – A ajuns în gaşca de la Divertis în rol de ”VOCE”, iar acum continuă şi în show-ul de la Pro Tv să cânte şi să joace roluri de unguroaică.

Simona Stoicescu – Şi-a trecut în CV producţii precum ”La servici”, ”Anticamera”, ”Nunta mută” şi ”4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, iar acum abia aşteaptă să-şi întâmpine invitaţii în Divertislandul de la Pro Tv.

Ana Maria Mirică – A jucat în ”La bloc”, ”Meseriaşii” şi ”Anticamera”, iar din această toamnă a fost cooptată în grupul Divertis.

Cosmin Seleşi – Este cunoscut pentru rolurile din teatru, televiziune şi film (”Intermediar”, ”Schimb valutar”, ”La Bloc”, ”Entre chiens et loups”, ”Terminus paradis”). Alături de actorii din grupul Divertis se pregăteşte pentru întâlnirea de gradul 0 de la Cotroceni: va juca rolul domnului prim-ministru Boc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.