Nicole Kidman adoră să mănânce insecte. Demonstraţie video

Nicole Kidman

Actriţa australiană Nicole Kidman a mărturisit că îi place să mănânce insecte. Ea a şi demonstrat acest lucru, într-un proiect video realizat de revista Vanity Fair, informează Mediafax. Actriţa în vârstă de 50 de ani a făcut o demonstraţie a acestui „talent” ascuns . Proiectul video se numeşte „Secret Talent Theatre”.

În acest videoclip, Kidman, îmbrăcată foarte elegant, într-un decor pe măsură, se serveşte din patru feluri de insecte. Totul – cu ajutorul unor beţişoare chinezeşti, consumându-le cu zâmbetul pe buze. Mai precis, abordează „preparatele” ca pe nişte bomboane.

Nicole Kidman, criza de nervi pe platourile de filmare

Nicole Kidman haleşte larve albastre vii

Din meniu au făcut parte nişte larve albastre vii – „extraordinare”, a declarat actriţa -, nişte viermi cu gust „fructat”, după părerea acesteia, nişte greieri şi cosaşi prăjiţi.

„Vă spun, aş câştiga emisiunea «Supravieţuitorul”, a mai spus actriţa. „Ca detaliu secundar… două miliarde de oameni din lumea asta mănâncă insecte, iar eu sunt unul dintre ei”, a spus actriţa la începutul filmărilor.

Potrivit unui raport recent al ONU, consumul de insecte este benefic, acestea fiind „foarte nutritive, o sursă sănătoasă de grăsimi, proteine, vitamine, fibre şi minerale”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.