Mircea Solcanu a fost bătut crunt. Mărturisiri cutremurătoare

mircea solcanu

Actorul Mircea Solcanu s-a retras din televiziune în urmă cu câţiva ani. El a suferit o operaţie dificilă pe creier şi de atunci duce o viaţă liniştită în oraşul său natal.

Mama lui Mircea Solcanu a sărit pe geam

Fire nonconformistă, Mircea Solcanu nu a arătat niciodată drama pe care o ascunde în suflet. Fostul prezentator tv a avut o copilărie foarte tristă. Tatăl său era foarte agresiv. Atât el, cât şi mama lui au îndurat bătăi crunte din partea bărbatului.

Mama mea a escaladat geamul, a sărit pe geam… Ăla a fost cel mai urât moment din toate bătăile, acela când ea a sărit pe geam. Din momentul când el a început să o bată pe mama, eu nu i-am mai spus tata, i-am spus Solcanu.

, şi-a început Mircea Solcanu mărturisirea.

Mircea Solcanu simţea bătaia după clătinătură

Îmi amintesc că încă mai aveam pătuţul acela cu grilaje în care dormeam, deci aveam cam patru ani. Ştiam ce urmează după felul în care venea acasă. Ne uitam pe geam când urma să vină tata acasaă şi, în funcţie de clătinătură, ştiam dacă va fi scandal sau nu va fi scandal.

Cum urmăreşti prognoza meteo, aşa stăteam eu şi sora mea la geam şi ştiam dacă va fi sau nu cu bătaie. Intra în casă, nu cred că se schimbau 2-3 vorbe şi începea bătaia.

, şi-a amintit Mircea Solcanu, conform Acasă.ro.

Cum l-a învăţat mama libertatea pe Mircea Solcanu

Calvarul a luat sfârşit când mama prezentatorului tv şi-a făcut curaj şi a intentat acţiune de divorţ.

Iar în momentul în care a spus că divorţează, atunci ne-a învăţat mama libertatea. (…)Ţin minte că cel mai fericit moment din perioada aia este momentul în care s-a pronunţat divorţul şi a venit miliţianul împreună cu un domn în civil şi am ascultat la uşă.

Şi ţin minte fraza asta toată viaţa: «Domnul Solcanu. sunteţi de acord să părăsiţi domiciliul de bunăvoie sau trebuie să aducem organele de poliţie să vă scoatem din casă?» şi a zis „Nu, plec de bunăvoie!”.

Şi atunci eu cu sora mea am fugit în bucătărie, ne-am luat în braţe şi am început să sărim în sus de bucurie. A fost un moment fericit, m-am bucurat că pleacă din casă. Însemnă că s-a sfârşit totul.

, mărturisea fosta vedetă tv în urmă cu câţiva ani.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.