Născută pentru a fi mamă copiilor altora

“La 30 de ani adoră să fie mamă pentru copiii altora. A adunat în jurul ei şase prunci cu şase photo mod_resizepoveşti, cu traume şi frici”, povesteşte emoţionată Paula Herlo, corespondentul Ştirilor ProTV care o readuce în faţa telespectatorilor duminică, 3 noiembrie, la România, te iubesc! pe Cati Guguianu, o tânără care a luat de pe stradă sau din centrele de plasament nu mai puţin de şase copii cărora le-a oferit o şansă la o viaţă trăită pe propriile picioare.

“Am cunoscut-o pe Cati în 2007, când creştea trei copii: doi fraţi pe care i-a luat de pe stradă, unde îi trimiteau părinţii la cerşit, şi o fetiţă pe care a scos-o dintr-un centru de plasament”, mărturieşte Paula, cea care a păstrat în toţi aceşti ani legătura cu tânăra născută pentru a fi mamă.

“Ştiam că după ce băieţii au devenit majori şi s-au mutat singuri în apartamentul părinţilor naturali, a rămas doar cu Teresa, prima fetiţă adoptată. Aşa că au luat-o lângă ele şi pe Roxana. Când m-a sunat acum două luni să îmi spună că în casa ei au mai intrat încă doi copii am ştiut că merită să aflăm ce secrete ascunde în sufletul ei o tânără care şi-a dedicat viaţa iubirii de copii. Viaţa ei e o înşiruire de poveşti legate una de alta de dragostea ei pentru a da o nouă viaţă unor copii oropsiţi. Îi ia aşa cum sunt şi le cultivă calităţile bucurându-se să-i vadă rând pe rând la casa lor”, dezvăluie laureata Premiului Emmy Paula Herlo.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.