Adina Galupa dezvaluie care a fost cel mai greu moment la inceputul carierei de actrita

Sunt frumosi, talentati si foarte matinali, iar impreuna fac trio-ul perfect. Asa ca prezentatoarea foto (11)emisiunii Weeekend cu Monica Dascalu nu le putea oferi romanilor din afara tarii o sambata mai frumoasa decat in compania lui Mihai Dedu, Andreea Marinescu si Lavinia Petrea,  prezentatorii Stirilor ProTv de dimineata.

Aceasta este ocazia, pentru toti cei vor fi in fata televizoarelor, la ProTv International de la ora 17.30 sa afle tot ce se ascunde in spatele pupitrului de prezentare, de la reportajele, stirile si filmarile pe teren pana la cum se pot trezi dimineata, atat de devreme.

Duminica, insa fictiunea ia locul realitatii la Weekend cu Monica Dascalu, de la aceeasi ora. Ioana Ginghina si Adina Galupa, doua actrite care in viata reala fug de conflicte in serialul Ingeri pierduti interpreteaza doua personajele negative  – Stefana si Mirela. Amandoua au simtit ca trebuie sa ii povesteasca Monicai, dar si telespectatorilor ce resorturi le imping pe aceste femei sa actioneze atat de dur si sa isi apere personajele, atat de diferite de personalitatile lor.

Adina va povesti de asemenea care a fost prima ei experienta dificila  ca actrita: Eram la Iubire ca in filme si abia intrasem si la facultate si nu eram pregatita sa ma confrunt cu o situatie in care trebuia sa plang in fata camerelor, spune Adina iar cei care nu vor rata editia de duminica a emisiunii Weekend cu Monica Dascalu vor afla cum s-a pregatit timp de o luna, singura, pentru acea secventa din serial.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.