Caravana “Romanii au talent” se opreste la Bucuresti

Duminica, 3 noiembrie, caravana “Romanii au talent” face oprire la Bucuresti in cel de-al CC1K0944_resize_resizepatrulea sezon al super-show-ului. Dupa ce a strabatut tara in lung si in lat, a trecut pana si Prutul, caravana s-a intors acasa si convoaca talentele din sudul tarii la preselectie.

Duminica, de la ora 10.00, la Hotel Ramada Parc, romanii din aceasta zona a tarii au ocazia sa demonstreze ca au stofa de eroi. Pasiunile, talentele si vocatiile de tot felul ii pot ajuta sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro si sa faca istorie in divertismentul romanesc. Mai mult, in acest sezon, “Romanii au talent” pune la bataie si premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro, destinat celui mai neobisnuit numar din concurs.

De la preselectii nu vor lipsi Smiley si Pavel Bartos, simpaticii prezentatori ai show-ului, care ii vor incuraja pe aspirantii la titlul de “cel mai talentat roman” sa dea tot ce au mai bun.

Eroii entertainment-ului merita sa fie cunoscuti de o tara intreaga, asa ca romanii sunt asteptati sa faca show si la Bucuresti, la preselectiile “Romanii au talent”. Inscrierea se poate face pe site-ul www.protv.ro, la numarul de telefon 031 820 00 00 sau direct in locatie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.