Miss G, invitata la „8 într-o barcă”

Invitata ediţiei de miercuri a emisiunii-concurs „8 într-o barcă” este cântăreaţa Miss Miss GG, care a atras atenţia publicului cu piesa „Moonlight”. Miss G s-a făcut remarcată în această vară şi în emisiunea „Vara pe val”, prin apariţia ei în echipa „Rechinilor” de la TVR 2.

 

Interpreta Paula Seling, coregraful Cornel Patrichi şi jurnalista Simona Catrina jurizează miercuri, 23 octombrie, de la ora 20.10, o nouă ediţie a emisiunii-concurs „8 într-o barcă”. Bătălia talentelor pentru marele premiu de 10.000 de euro continuă cu noi emoţii şi cu răsturnări de situaţie în clasamentul notelor. Emisiunea este difuzată simultan pe TVR HD şi online pe TVR+.

 

După cea de-a doua ediţie, care a avut loc săptămâna trecută, Alma, Andreea, Noni, Francesca, Selatin, Andi, Ruxandra şi Alex au trecut probele ediţiei, iar Andrada, Evelyne şi Paul eu primit „colacul de salvare”. Ruxandra nu numai că a reuşit să scape de „colacul de salvare” şi „să urce în barcă”, dar a şi primit două note de 10 din partea juriului, urcând astfel pe primul loc în topul notelor primite în cadrul acestei ediţii. Clasamentul general al concursului le poziţionează în acest moment pe primul loc, la egalitate, pe Alma şi pe Francesca, cu 57 de puncte acumulate după cele două ediţii.

Una dintre reprezentaţiile artistice care au atras admiraţia juriului a fost momentul de improvizaţie pregătit de cei 11 concurenţi, care şi-au folosit vocea pentru a interpreta două piese celebre – „Hit the road, Jack!” şi „Candyman”, imitând şi sunetele instrumentelor muzicale.

Rămâne de văzut dacă cei care au urcat în clasament îşi vor păstra locul şi dacă cei care au primit „colacul de salvare” vor reuşi să scape de el în ediţia de miercuri, 23 octombrie, a emisiunii „8 într-o barcă”.

 

 Premiul de Popularitate „8 într-o barcă”

 

Cei care vor să-şi susţină concurenţii preferaţi, pot intra pe pagina de Facebook a emisiunii – www.facebook.com/8inbarca, şi îi pot vota prin intermediul unei aplicaţii realizate special pentru ei. În urma voturilor exprimate pe această pagină va fi desemnat câştigătorul Premiului de Popularitate, în valoare de 1.000 de euro. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.