Pentru ca nu are carnet, Matteo a venit cu doi soferi sa ia Masina ProFM

Matteo a venit la Alarma ProFM pentru a lua in primire Masina ProFM , iar Gicu si Nicolai au aflat ca artistul DSC_9564_resizenu are carnet. Dar si-a dorit atat de mult sa se plimbe cu premiul pe care il va castiga un ascultator ProFM, incat a venit pregatit nu cu un sofer, ci cu doi: colegii si dansatorii lui din trupa, Dragos si Camelia.

In privinta carnetului nu stiu cand il voi lua, am incercat de 4 ori si nu mi-a reusit, am picat la sala”, a povestit Matteo. El a vorbit si despre noua piesa realizata impreuna cu Ionut Radu: “Panama”, pe care a cantat-o live la ProFM.

Ascultatorii ProFM au aflat cu aceasta ocazie de la Gicu numele lui Matteo: “Stiu ca la un moment dat tu ti-ai schimbat numele din buletin. Stiu ca acum este Vasiliu Matei”, l-a intrebat DJ-ul ProFM si a aflat care era cel DSC_9575_resizeinitial:  Vasiliu Matei Anton Aurel Eugen Ioan Florentin.  Insa si Matteo a aflat ca se poate mult mai mult, ca in cazul lui Pablo Picasso, al carui nume complet este Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso.

Dupa ce s-au distrat copios pe acest subiect, ei au continuat, organizand un cenaclu in studiul ProFM, Nicolai a recitat buletinul meteo editat de el, in versuri, iar Matteo l-a acompaniat, pe voci si imitand personaje din peisajul mediatic romanesc.

La finalul emisiunii Dj-ii ProFM au coborat cu invitatii lor in parcare pentru a lua Masina. Gicu, pentru a se DSC_9585_resizeasigura ca totul e in regula si pentru a-i face un instructaj potrivit lui Matteo, i-a lipit post-it –turi pe toate partile componente: parbriz, capote, pedale, volan etc. Cu aceasta ocazie, toata lumea i-a multumit Giuliei, prima soferita a Masinii ProFM, pentru ca le-a dat apa plata, Matteo gandindu-se deja ce cadou va face si el urmatorului sofer. In privinta kilometrilor, el a spus ca primul drum cu Masina ProFM va fi “la paine, apoi la o cafea si e posobil sa ajunga si in Maramu la concert, sa ne intalnim cu Antonia”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.