Ioan Isaiu, actor in Menage a trois: „Ne-am trezit ca ne pleaca peretii, ca se darama casa”

Ioan Isaiu, actorul principal din telenovela “Ingeri pierduti”, difuzata de luni pana joi, ingeri-1637_resizede la 20.30, ACASA, poate fi vazut si pe scena teatrului cu un rol fascinant intr-o piesa savuroasa, “Menage a trois”. Daca in telenovela “Ingeri pierduti” joaca rolul unui om de afaceri de succes, care isi doreste sa isi intemeieze o familie alaturi de femeia pe care o iubeste, personajul pe care-l abordeaza in piesa de teatru se afla la polul opus: “In prezent joc in “Menage a trois” de Neil Simon, spectacol care are loc in 22 octombrie, la Sala Mare a Palatului Copiilor.

Este o comedie savuroasa si, in pofida titlului, este o comedie foarte serioasa. Trateaza mai mult prietenia intre doi oameni cu un tel comun, prietenie zdruncinata de aparitia unei vecine focoase. Rolul pe care il abordez in aceasta piesa este total opus celui din telenovela Ingeri pierduti. Interpretez un om care nu are succes in cariera, care pare incapabil sa iubeasca, care crede in utopii”, spune Ioan Isaiu.

Bun prieten cu Alexandru Papadopol, colegul sau de platou din “Ingeri pierduti”, Ioan Isaiu marturiseste ca povestea personajelor din piesa “Menage a trois” il duce cu gandul la aceasta prietenie: “Relatia dintre cei doi din piesa imi aminteste de relatia mea de prietenie, din afara ecranului, cu Alexandru Papadopol, cu care n-am pierdut niciodata ocazia, ca pe parcursul filmarilor de la Ingeri pierduti, sa ne tachinam”.

Ioan Isaiu dezvaluie amuzat una dintre peripetiile traite pe scena, in timpul acestui spectacol: “La un moment dat, fiind in turneu prin tara, ne-am trezit in mijlocul spectacolului ca ne pleaca peretii, ca se darama casa J. Dar si acest incident face parte din farmecul unui spectacol de teatru”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.