Mirela Vaida, surpriză de proporții de ziua sa: Mama a făcut asta pentru prima dată în 15 ani

Mirela Vaida, pe care telespectatorii o văd în direct în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în emisiunea ”Totul pentru dragoste” de la Antena 1, şi-a serbat ziua de naștere.

Mirela a avut parte de o surpriză uriașă din partea mamei sale, care, pentru prima dată, a acceptat să vorbească live într-o emisiune de televiziune.

”Nu mă așteptam să am parte de o astfel de surpriză, chiar îmi rugasem colegii să nu facă nimic special în emisiune, pentru că aici este vorba despre poveștile altor oameni, nu despre mine.

„Îți mulțumesc și să mă ierți dacă am greșit vreodată”

Este pentru prima dată în 15 ani, de când lucrez în televizune, când mama mea acceptă să apară, să vorbească în direct. Îți mulțumesc și să mă ierți dacă am greșit vreodată”, a declarat Mirela Vaida, extrem de emoționată, cu lacrimi în ochi.

”La mulți ani, Mirela. Să te bucuri de toate lucrurile care te înconjoară! Să fii femeia, mama, omul care să primească tot ceea merită și care să dea tot ce poate pentru familia ei”, a fost mesajul mamei Mirelei.

Înainte de a ajunge în platoul ”Totul pentru dragoste”, Mirela a avut deja o zi plină, cu multe urări, multe mesaje și la fel de multe flori.

”Mă simt foarte răsfățată, cu adevărat specială. Am primit mesaje peste tot, din toate părțile, pe Facebook, prin sms, pe platou. Am primit și multe, multe flori. Iar, aici, la emisiune, mă delectez cu poveștile frumoase de dragoste ale oamenilor inivitați. Le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine și mi-au trimis mesaje. E foarte important să știi că oamenii te apreciază și apreciază ceea ce fac”, spune Mirela Vaida.

One thought on “Mirela Vaida, surpriză de proporții de ziua sa: Mama a făcut asta pentru prima dată în 15 ani

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.